S-a deschis Pasajul Jiul

Veste bună pentru șoferii timișoreni în avanpremiera deschiderii anului școlar: Pasajul Jiul a fost deschis circulației rutiere încă de sâmbătă.

Aceasta înseamnă că se poate trece deja prin zonă, cu două zile în avans față de promisiunea inițială a primarului Timișoarei.

Circulația se desfășoară, deocamdată, doar pe două benzi, câte una pe sens, celelalte trei urmând să fie terminate până la 1 octombrie, conform celor declarate de Nicolae Robu.

În ultimele zile ale săptămânii, traficul prin Timișoara a devenit, din nou, foarte greu de suportat și este de sperat că deschiderea Pasajului Jiul va oferi o gură de oxigen circulației rutiere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “S-a deschis Pasajul Jiul

  1. . „Tragem” denota ca sunteti în acceasi barca cu firma constructoare. Dar ca primar nu sunteti platit sa tineti decât partea timisorenilor: 0-1 pentru Timisoara.
    2. Timp ramas pâna la terminarea contractului – 2 sapatamâni. Acest interval trebuia lasat pentru refacerea gazonului, vopsit balustrade de protectie, executare marcaj rutier, plantat indicatoarele rutiere si pietonale respectiv copaci, mici lucrari de finisaje. In realitate, contructorul e prins cu lucrari de baza, departe de a planta pomi si gazon. 0-2 pentru Timisoara.
    3. a fost construit un singur pasaj pietonal si acela pe partea estica a pasajului. Noul pasaj nu aduce nicio schimbare in bine deoarece de pe strada Nera trebui sa traversezi de trei ori pentru a ajunge pe Republicii. 0-3 pentru Timisoara.
    Haideti sa ne vedem de fisa postului, sa verificam inca o data cine este institutia care ne da salarul si sa facem lucrari de calitate spre binele timisorenilor, fara auto-laudatium pe feisbuc. Atata timp când esti platit pentru munca prestatata nu ai de ce sa te lauzi ca ai prestat-o. Ba chiar ai avut obligatia sa o prestezi. Mai usurel cu laudele, devine obositor ba chiar plictisitor.

Lasă un răspuns