S-a dat startul la biletele de tratament. În ce staţiuni pot merge pensionarii timişeni şi câte locuri sunt

tratament 1

După o iarnă ceva mai aspră decât în alți ani, începutul primăverii marchează startul perioadelor pe care asigurații sistemului public de asigurări sociale le vor putea petrece în stațiunile balneare și balneo-climaterice din țară, în baza biletelor de tratament distribuite de casele județene de pensii.

Pentru 2017 vor fi asigurate peste 56.000 de astfel de sejururi, reprezentând tot atâtea locuri din unități de tratament ale Casei Naţionale de Pensii Publice, urmând ca numărul total de bilete să fie stabilit după atribuirea contractelor încheiate cu alţi operatori economici interesaţi.

Pentru timișeni, o primă serie de bilete a fost deja anunțată, fiind vizate persoanele suferinde de afecțiuni reumatismale, cardiovasculare sau de nevroze.

Astfel, hotelul Ceres** din Geoagiu va fi în această lună gazdă bună pentru pensionarii şi asiguraţii bugetului asigurărilor sociale de stat care vor petrece aici sejururi cu începere din 10 martie (două bilete), 11 martie (două bilete), 12 martie (cinci bilete) sau 13 martie (trei bilete).

Cei care suferă de reumatism își vor putea îngriji sănătatea și la hotelul Ceres*** din stațiunea 1 Mai, unde sunt disponibile câte patru locuri pentru plecări din 12, respectiv 13 martie.

Hotelul Codru Moma** din Moneasa își așteaptă oaspeții care necesită tratament al afecțiunilor din categoria nevrozelor, punând la bătaie șase bilete, pentru sejururi cu începere din 12 martie.

Ca de obicei, cel mai generos număr de bilete sunt oferite de stațiunea timișeană Buziaș, unde bolile cardiovasculare se pot trata cu începere din 13 martie (22 de locuri).

Persoanele interesate se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Timiş, la sediul din Timişoara, str. Andrei Şaguna nr. 5 A, astăzi (între orele 8,30 și 18), mâine (8,30 – 13,30) sau luni (8,30 – 16), bilete fiind distribuite prin solicitare directă la ghişeul nr. 5.

Actele necesare sunt: cerere, copie după trimiterea medicală, cupon de pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, actul identitate (original și copie xerox).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *