ACS Poli Timişoara riscă o nouă penalizare! Trebuie să facă rost de 142.000 de euro până în 20 martie

sorin dragoi 1

ACS Poli Timişoara trebuie să facă rost de 142.000 de euro până în 20 martie, când este termenul-limită de depunere a dosarului de licenţiere pentru următoarea stagiune fotbalistică. În caz contrar, clubul de pe Bega va fi penalizat cu trei puncte în clasament.

Cea mai mare parte din suma datorată – 100.000 de euro – este pentru a doua tranşă din transferul lui Pedro Henrique. Capriciosul atacant brazilian susţine din nou că este lovit, motiv pentru care nu a fost inclus în lotul pentru meciul din deplasare cu FC Botoşani, programat vineri, cu începere de la ora 20,30, în prima etapă din faza play-out.

Ca să fie siguri că Henrique nu mimează accidentarea, oficialii lui ACS Poli îl vor supune pe acesta unui control la o clinică din Timişoara.

„În 20 martie trebuie să depunem dosarul de licenţiere şi până atunci suntem obligaţi să achităm toate datoriile făcute până la 31 decembrie. Mai avem de achitat bani lui Kirschtein, Sarmov şi unui impresar pentru aducerea lui Rajcomar. De asemenea, trebuie să achităm şi grila de solidaritate pentru Pedro.

În momentul de faţă nu avem de unde să scoatem suma de 142.000 de euro. Această echipă se află într-o situaţie crudă şi tristă. Fac un apel la toată comunitatea timişoreană să ne ajute să trecem peste acest hop. Sunt cluburi cu datorii mai mari, dar trebuie să facem eforturi pentru a evita o nouă depunctare, pe criteriul licenţierii.

Nu capitulăm, mergem până la capăt, cred că ne putem îndeplini obiectivul de a ne salva de la retrogradare. Datoriile totale sunt în jur de 1.800.000 de euro.

În vara anului 2018 am putea ajunge la zero dacă ne menţinem în Liga I. Adeplast ne-a notificat că a plătit la Liga Profesionistă de Fotbal pentru Cupa Ligii, aşteptăm banii pentru a achita datoria făcută cu aducerea lui Pedro Henrique”, a declarat preşedintele polist Sorin Drăgoi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns