ASU Politehnica Timişoara se pregăteşte pentru una dintre cele mai importante deplasări ale sezonului

ASU Politehnica Timişoara se pregăteşte pentru una dintre cele mai importante deplasări ale sezonului. Sâmbătă, de la ora 11, alb-violeţii din eşalonul secund îşi vor măsura forţele, la Buftea, cu Metalul Reşiţa, ultima clasată dacă ne raportăm la echipele rămase în competiţie.

„Este un meci important, dar nu decisiv. Ne dorim ca după acest meci să nu mai pronunţăm cuvântul «retrogradare». Este însă un meci mult mai dificil şi cu o presiune mult mai mare pentru cei de la Metalul. Dacă nu câştigă le va fi foarte greu să mai spere la ceva.

Şi noi ne dorim să câştigăm acest meci, pentru a scăpa cât mai repede de emoţii. Dacă ne luăm strict după clasament, şi egalul ne avantajează. Dar nu ne gândim la aşa ceva, vrem să câştigăm. Au adus câţiva jucători de la Râmnicu Vâlcea, la UTA am văzut că nu a jucat Dănănae… Le-am spus băieţilor că rezultatul lor de luni nu este concludent şi că nu avem voie să fim mai relaxaţi sau mai puţin concentraţi pentru jocul de sâmbătă.

Fizic am arătat că putem duce fără probleme 90 de minute. La Suceava am avut două ocazii mari de gol în prelungiri. La fel şi cu Brăila, finalul jocului ne-a găsit în careu, am încercat să înscriem şi să câştigăm. Acest lucru ne arată că stăm bine din punct de vedere fizic. Mai trebuie îmbunătăţite relaţiile de joc, concentrarea din anumite momente şi, bineînţeles, rezultatele. Dacă ai rezultate, totul este perfect”, a punctat tehnicianul Sorin Brîndescu, citat de druckeria.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns