S-au tras focuri de armă, în Timiş, pentru prinderea unor hoţi

Trei bărbaţi care au dat o spargere la un magazin din Beregsău Mare au fost reţinuţi de poliţie, după o urmărire ca-n filme pe drumurile din judeţ. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă patru focuri de armă pentru a-i intimida pe hoţi.

CITEŞTE ŞI: Cea mai mare pensie din Europa este încasată în România. Cine este românul căruia poştaşul îi aduce lunar 11.000 de euro

În această dimineaţă, în jurul orei 04:15, polițiștii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale, de unde au sustras mai multe cartuşe de ţigări şi băuturi alcoolice în valoare de 15.000 de lei.La faţa locului a ajuns un prim echipaj al Secţiei 2 Poliţie Rurală, care a observat un autoturism suspect, în care se aflau 4 persoane mascate , ce se deplasa înspre localitatea Beregsau Mic şi au procedata la oprirea acestuia.

Conducătorul autoturismului nu s-a supus semnalelor poliţiştilor, fapt ce i-a determinat sa tragă un foc de armă în plan vertical şi 3 focuri de armă înspre anvelopele autoturismului.

CITEŞTE ŞI: Sorin Grindeanu revine în politică? Fostul premier rupe tăcerea după declarațiile lui Victor Ponta

Ulterior, autoturismul a fost abandonat în zona localităţii Utvin, iar cei 4 bărbaţi au fugit în direcţii diferite, fiind urmăriţi de poliţiştii timişeni. In curs de doua ore, poliţiştii Secţiei 2 Rurale, împreună cu poliţiştii Secţiei 3 Urbane şi cu Jandarmi din cadrul Grupării Mobile, au depistat 3 bărbaţi de 31 şi 33 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, ce au fost preluaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale pentru continuarea activităţii de verificare şi investigare”, au tansmis reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, complicitate la furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de inmatriculare false, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

1 Comments
ghiocel trandafir poanta 10/01/2019
tot din ăia eliberati de tudorel toader?