Sorin Grindeanu revine în politică? Fostul premier rupe tăcerea după declarațiile lui Victor Ponta

Sorin Grindeanu,fost premier, a explicat ce planuri are din punct de vedere politic, pe fondul zvonurilor lansate de Victor Ponta cu privire la o eventuală candidatură a sa la primăria Timișoarei.

CITEȘTE ȘI: Cea mai mare pensie din Europa este încasată în România. Cine este românul căruia poştaşul îi aduce lunar 11.000 de euro

Sorin Grindeanu se declară foarte încântat de activitatea prezentă la ANCOM, unde este președinte, și a exclus posibilitatea ca zvonul lansat de Victor Ponta să fie adevărat.

CITEȘTE ȘI: Un tânăr care a lins 3 ore soneria unei case, căutat de poliţie. Video

„Se fac în iunie doi ani de când nu mai sunt în politică și nici nu mai am de gând. Nu este de actualitate acest zvon. Mai târziu vom vedea ce voi decide, însă acum nu intră în planurile mele.

Îmi place ceea ce fac foarte mult. Este ceea ce am învățat în facultate. Lucrez într-un colectiv super ok. Sunt foarte multe provocări aici, la ANCOM. Este o instituție de top și sper să rămână așa”, a spus Sorin Grindeanu pentru DC News.

CITEȘTE ȘI: După o ceartă cu soţia, un tânăr s-a aruncat de la etajul 15 al hotelului Intercontinental

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat săptămâna trecută că a auzit un zvon privind o eventuală candidatură a fostului premier PSD Sorin Grindeanu la primăria municipiului Timișoara la alegerile din 2020.

„Am auzit şi eu zvonul acesta. Sorin Grindeanu este preşedintele ANCOM şi dacă va dori să candideze, trebuie să spună domnia sa. De la PSD cred că nu poate (să candideze, n.r.), pentru că l-au exclus din partid, dar nu cred că putem să vorbim noi despre aşa ceva. Dacă va dori să facă din nou politică, sunt convins că o va spune el”, a spus Ponta, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns