S-a anunţat locul disputării meciului Sepsi Sfântu Gheorghe – ACS Poli Timişoara

Ionut Popa ACS Poli Timisoara

Primul meci oficial pe care ACS Poli Timişoara îl va disputa în 2018 va avea loc pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti. Pe 2 februarie, în deschiderea etapei cu numărul 23 a Ligii I la fotbal, alb-violeţii lui Ionuţ Popa vor evolua împotriva nou-promovatei ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, echipă care nu a reuşit să obţină toate avizele necesare pentru a organiza partide pe arena proprie, amânându-şi revenirea acasă.

Nici duelul covăsnenilor cu Concordia Chiajna, din runda a 25-a, nu se va disputa la Sfântu Gheorghe, a anunţat clubul patronat de Laszlo Dioszegi.

„Am făcut tot posibilul ca în cel mai scurt timp Sepsi OSK să-şi poată disputa meciurile de acasă la Sfântu Gheorghe, dar nu am reuşit încă să obţinem toate avizele necesare. De asemenea, la stadionul <<Tineretului>> din Braşov nu mai există condiţiile tehnice necesare şi din acest motiv conducerea clubului a ajuns la un acord ca cele două meciuri să le organizăm la stadionul <<Ilie Oană>> din Ploieşti.

În ultimele luni reprezentanții clubului au investit mult timp şi energie pentru a finaliza lucrările la stadionul <<Municipal>> în vederea îndeplinirii criteriilor de omologare și sperăm că în cel mai scurt timp vom ajunge la punctul final al proiectului, astfel încât meciurile din play-out să le putem juca la Sfântu Gheorghe”, se precizează într-un comunicat al grupării ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

În prima parte a campionatului, formaţia din judeţul Covasna şi-a disputat meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Tineretului” din Braşov.

În altă ordine de idei, fotbaliştii lui Ionuţ Popa îşi continuă pregătirile în vederea reluării campionatului. Ei au jucat marţi la Sibiu, unde au fost învinşi cu 3-0 de divizionara secundă AFC Hermannstadt.

Formula de start aleasă de tehnicianul Ionuţ Popa a fost următoarea: Straton – Străuţ, Melinte, Bouslimi, Şeroni – Artean, Vaşvari – Ciucur, Bîrnoi, Doman – Kayondo. După pauză au intrat Curileac, Cochintu, Khanya, Bocşan, Neagu, Croitoru, Zaluschi, Velcotă, Radu şi Popovici.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “S-a anunţat locul disputării meciului Sepsi Sfântu Gheorghe – ACS Poli Timişoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *