S-a ridicat carantina pentru Timișoara și localitățile periurbane

În urma analizelor de risc efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Timiș și a avizelor emise de Institutul Național de Sănătate Publică – astăzi, 20.03.2021, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a analizat propunerile de prelungire a măsurilor de carantinare pentru localitățile: Timișoara, Dumbrăvița și Giroc pentru o perioadă de 7 zile.

În urma votului exprimat, în cadrul CJSUT s-a votat după cum urmează : 20 voturi pentru, 9 abțineri și 9 voturi împotrivă, astfel ca prelungirea măsurilor de carantinare pentru localitățile: Timișoara, Dumbrăvița și Giroc pentru o perioadă de 7 zile nu a trecut, nefiind întrunită majoritatea necesară de 2/3 din membri prezenți pentru adoptarea hotărârii de prelungire a măsurii de carantinare.

În ceea ce privește comuna Moșnița Nouă și comuna Ghiroda, analiza de risc întocmită de către Direcția de Sănătate Publică a concluzionat că nu este întrunit punctajul pentru a putea propune prelungirea carantinei zonale în aceste 2 localități, iar INSP a avizat măsura de ridicare a carantinei pentru aceste 2 localități.

2 Comments
Marius 21/03/2021
Domnule Zet, asta nu e idiotenie ! Asta e ticalosenie. Ca sa nu piarda ei voturile si profitul din afaceri, mai bine mor 10 din 100 de amarasteni. Ei sunt vaccinati, toti, ce conteaza prostimea ? Oamenii de rind care sunt platiti de ei in asa mod incit nu isi permit o masca la 4 ore ! De aceea nici nu testeaza in masa -testele costa si mai bine baga banii in buzunar din asigurarile de sanatate, plus ca s-ar vedea rata reala de infectare ! Si iarasi ajungem la pierderea profitului de pe spinarea amaritilor !
zet 21/03/2021
1.Ei,gata.M-am hotarit.Nu mai vreau primar idiot.El trebuia sa voteze interesul obstei care l-a ales.Nu sa se abtina.Huoooo.Huooolo,tu si partidul tau.Huoooo.2.Deci daca in timpul carantinei ,creste rata de infectare si se hotareste ridicarea carantinei, s-a creat un precedent.Carantina face rau!De ce mai carantinati atunci ?