Alin Nica, prima reacţie după ce Timişoara a scăpat de carantină: „În această seară a fost eliminată măsura nedreaptă”

alin nica 4

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a afirmat că sâmbătă seara, în CJSU Timiş a fost eliminată măsura nedreaptă a carantinării Timişoarei şi a zonei periurbane. El a adăugat că simte „tristeţe şi multă părere de rău pentru stresul pus pe copii şi părinţi, pentru pierderile financiare înregistrate în aceste două săptămâni, atâta chin fără absolut niciun rezultat, rata de infectare fiind în creştere”, notează news.ro.

„În această seară, în CJSU Timiş a fost eliminată măsura nedreaptă a carantinării Timişoarei şi a zonei periurbane. Deşi am luat poziţie fermă împotriva carantinei formale şi inutile, şi acum, şi în urmă cu 2 săptămâni, acesta nu este un moment de bucurie. Simt tristeţe şi multă părere de rău pentru stresul pus pe copii şi părinţi, pentru pierderile financiare înregistrate în aceste două săptămâni, atâta chin fără absolut niciun rezultat, rata de infectare fiind în creștere.

Însă e important să privim spre viitor. Distanţarea fizică trebuie respectată, iar purtarea măştii şi regulile de igienă, tratate cu cea mai mare seriozitate. Vă încurajez să vă vaccinaţi şi să respectaţi restricţiile rămase în vigoare. Nu sunt adeptul amenzilor, cred în respectarea din convingere a regulilor, iar aceasta este o ocazie să arătăm că timişorenii nu au nevoie de ameninţări ca să respecte măsurile legale.

Pe lângă apelul către voi, cetăţenii, fac apel şi către Primăria Timişoara şi Prefectură, să prezinte un plan coerent şi inteligent de măsuri împotriva Covid-19. Eu sunt disponibil, ca întotdeauna, pentru colaborare interinstitutională şi ajutor, acolo unde este nevoie”, a scris Alin Nica sâmbătă pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: S-a ridicat carantina pentru Timișoara și localitățile periurbane

Vă reamintim, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş s-a reunit sâmbătă seara pentru a analiza propunerile DSP Timiş şi avizele emise de INSP privind prelungirea carantinei pentru Timişoara și câteva comune periurbane pe o perioadă de 7 zile.

Propunerile pentru prelungirea carantinei au picat la vot în şedinţa CJSU Timiş, neavând cele două treimi necesare adoptării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Alin Nica, prima reacţie după ce Timişoara a scăpat de carantină: „În această seară a fost eliminată măsura nedreaptă”

  1. Cei mai slabi guvernanti, la orice nivel, pe care i-a avut Romania vreodata! Pina si guvernul Ciorbea sau Radu Vasile erau peste … Jenant, penibil, rusinos, amagitor …

  2. Instabilitatea,in numele mobilitatii, amatorismul si insubordonarea  in numele democratiei,lipsa de ordine  disciplina si seriozitate duce la anarhie  , fiind mult mai daunatoare decat dictatura(impunerea fortei)

Lasă un răspuns