Rugă mare, de Paști, într-o comună timișeană

Racovita

De Paști, va fi rugă mare într-o localitate din județul Timiș. Căminul cultural, însă, se află în plin proces de reabilitare-modernizare (refacerea acoperișurilor, înlocuirea ferestrelor cu altele noi din termopan, realizarea de grupuri sanitare în interior).

Primarul Ioan Nanu spune că, până la ruga din satul Hitiaș, aparținător de comuna Racovița, investiția la acest așezământ va fi finalizată. Costurile ei sunt suportate de la bugetul local.

Și la Racovița se va reface acoperișul căminului cultural, acesta suferind stricăciuni în urma furtunii din august. Lucrarea are devizul întocmit și urmează să demareze. La aceeași clădire se vor executa și renovări interioare. De asemenea, curtea imobilului va fi betonată.

Și în satul Fădimac, o clădire aparținând primăriei se află în curs de reabilitare, în vederea realizării unei săli pentru evenimente ale comunității și a unor spații comerciale care vor fi închiriate.

Lângă grădinița din Hitiaș se află altă clădire publică, având șase încăperi, pe care primăria o va renova (acoperișul și interioarele), tot în scopul închirierii.

În această localitate, s-a început, în 2017, o investiție, tot din fonduri proprii, la terenul de fotbal, unde se vor realiza vestiare și o tribună. Beneficiara acestor dotări noi este echipa locală, care activează în campionatul județean.

Modernizările de la arena din Hitiaș s-au făcut după ce lucrări similare au fost finalizate la cea din Racovița, localitate în care există două echipe de fotbal în campionatul „Promoție”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Rugă mare, de Paști, într-o comună timișeană

  1. Nu le mai faceti reclama buna ,ati ales loc superb de fotografiat..daca ati fi mers putin mai in fata v-ati fi rupt ambele glezne din cauza gropilor..Ne pregatim de ruga ,dar comuna nostra a ramas codașă la tot ce tine de modernizare.Nici un fond european,nici un interes.E vai de noi si ne mai pun si muzica..

  2. Cristi, nu te enerva, principalul este ca se vede soseauau asfaltata si un stilp de curent sau de ce-o fi cu zeci de droturi imbarligate, semn de dezvoltare urbana.

Lasă un răspuns