Romeo Dunca este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin

Romeo Dunca este noul peşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Omul de afaceri a fost preferat de cei mai mulți cărășeni în bătălia cu social-democratul Silviu Hurduzeu.

Într-o primă declarație după aflarea rezultatelor, Romeo Dunca le-a mulțumit celor care l-au votat pentru încrederea acordată, dar i-a anunțat că de acum se trece la muncă. Dunca vrea transparență la Consiliul Județean și speră să aducă județul lângă celelalte din vest, mult mai dezvoltate decît Caraș-Severinul.

CITEŞTE ŞI: Diferență categorică într-o mare comună de lângă Timișoara. Primarul, votat de 60,64 % dintre localnicii cu drept de vot

„Lipim și Carașul de Cluj, Oradea, Arad sau Timiș, ne apărăm aici dinspre vest, avem niște puncte de referință. Trebuie să văd cu ce să începem că sunt multe lucruri de făcut. Oricum, transparența e ceea ce a lipsit în acest județ și cred că acesta e cel mai important lucru, să redăm oamenilor siguranța că ei pot controla ceea ce se întâmplă în instituție și asta chiar vreau să o fac. Cu siguranță lucrurile vor merge în sens pozitiv pentru că eu în direcția asta merg. Încerc să aduc bunăstare și performanță și în relația cu cetățeanul”, a declarat Dunca.

CITEŞTE ŞI: Ei sunt noii primari din Timiş. Surprize uriaşe la Lugoj, Dumbrăviţa, Giarmata, Parţa şi Săcălaz

Noul președinte al Consiliului Județean se bazează pe sprijinul primarului Reșiței, Nelu Popa, în familiarizarea cu secretele administrației, dar și pe cel al lui Ilie Bolojan, dinspre Oradea, conform CAON.ro.

Foto: CAON.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Romeo Dunca este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin

Lasă un răspuns