„România Este A Noastră!” Protest grandios organizat la nivel național, anunțat pe Facebook

protest

„Strada” își vrea țara înapoi! Cel puțin asta reiese dintr-un eveniment anunțat recent pe rețeaua de socializare Facebook, prin care toți cei care sunt nemulțumiți de actuala clasă politică din România se pregătesc de proteste.

„Ne adresam tuturor romanilor de buna credinta, celor care se simt nereprezentati si tradati de actuala clasa politica si care isi doresc o viata demna intr-o tara respectata”, este mesajul principal transmis de organizatori, scrie voceatransilvaniei.ro.

Aceștia îi invită pe toți cei interesați de protest să iasă în stradă vineri, 19 august, pe Splaiul Independenței în București. Proteste similare se organizează însă în același timp stabilit și în alte orașe din țară.

„MESAJ IMPORTANT PENTRU TARA!

Celor care încă nu ați uitat că sunteți români, urmașii unei civilizații și ai unui neam de oameni mândri, ridicați-vă și schimbați soarta României de azi! Îmbrăcați din nou cămașa mândriei de a fi români. Ajutați-i pe toți cei care au uitat cine sunt, pe toți cei care nu au știut niciodată, pe toți cei care au învățat strâmb despre neamul și țara lor, că a fi român este o mândrie și o datorie de onoare în fața celor care au trăit și murit pentru demnitatea și liniștea acestui popor mereu încercat! Ajutați pe toți să vadă adevărul simplu: România este țara românilor!

Să nu vă mai fie rușine că ați greșit, e timpul să facem România un spațiu al românilor și al celor care vin aici pentru a ne respecta! Să nu vă mai fie rușine pentru că printre noi se găsesc și nemernici care ne insultă țara, istoria, valorile, e timpul să ne apărăm și afirmăm demnitatea!

Să nu vă mai fie rușine de prezent, istoria noastră și tot ceea ce lăsăm în urmă sunt mai importante decât existența fiecăruia dintre noi! Să nu vă mai fie rușine că sunteți români, ci pentru fiecare clipă în care uitați că sunteți români ! Ridicați privirea și respirați adânc, e timpul să vă scuturați de prostie și lașitate! Romania e a noastra si jefuirea ei trebuie sa inceteze. Cei care au avut timp de 26 de ani prerogativele conducerii au tradat poporul si au transformat tara intr-o colonie la periferia Europei.

Tradatorii, hotii, coruptii si complicii lor, precum si sistemul complex si perfid care i-a protejat, trebuie impiedicati sa desavarseasca „opera” de distrugere a tarii si de umilire a cetatenilor ei.

ACUM, CAT INCA SE MAI POATE SALVA CEVA!! Iar daca acesti cetateni mai exista si doresc sa-si exprime optiunile, altfel decat prin ong-uri „reprezentative” si partide politice compromise sa se uneasca, sa vorbeasca cinstit si clar ce vrea si, daca considera ca vrea sa schimbe ceva, sa raspunda chemarii patriotice de mobilizare generala. Nu doar online, ci prin participare nemijlocita la un protest national, in Bucuresti, dar si in marile orase, ba poate chiar si in fiecare comuna.

Ne adresam, tuturor romanilor de buna credinta , celor care se simt nereprezentati si tradati de actuala clasa politica si care isi doresc o viata demna intr-o tara respectata. Ne adresam romanilor care dincolo de diferentele de opinii si orgolii, dincolo de interese marunte, considera ca lamentarile si barfele marunte trebuie sa inceteze si sa lase locul vocilor normale din tara asta, specialistilor adevarati si capabili sa opreasca declinul, dar care sa dea si un alt curs dezvoltarii si prosperitatii reale, in folosul cetatenilor romani.

Romania este tara romanilor!”, este mesajul transmis prin intermediul grupului de Facebook România Este A Noastră.

CÂȚI ȘI-AU ANUNȚAT PARTICIPAREA?

Până la ora transmiterii acestui material, din cei peste 26.000 de români invitați să participe la protest, peste 1.000 și-au anunțat participarea și alți 2.600 s-au arătat interesați de eveniment.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *