Bebeluş la un pas de moarte, din cauza părinţilor neglijenţi, transportat la Timişoara

bebelus 2

O fetiţă de aproximativ 2 luni a ajuns în stare gravă astăzi la spital. Desi are o vârstă fragedă, parinţii au lasat-o câteva zile în grija bunicilor, moment în care a răcit foarte tare, fiindu-i afectaţi plămânii. Tatăl micuţei, disperat, văzându-şi copila în agonie a recunoscut că a venit prea târziu la spital şi speră ca medicii sa facă tot posibilul să o salveze.

„Are aprindere la plămâni şi mi-au zis că e foarte rău, nu ştiu dacă sunt şanse. Am venit târziu la medic, ei m-au întrebat cum de am venit cu ea în halul acesta… a fost la bunici, au scos-o pe afară, de vreo 2 zile e aşa dar mă rog la Dumnezeu să o facă bine”, a precizat tatăl micuţei, conform radioresita.ro.

Impresionaţi de starea de sănătate a micuţei cadrele medicale din secţia de Pediatrie s-au mobilizat rapid pentru ai acorda primul ajutor. Copila a fost rapid intubată, iar medicul specialist Ştefania Toma s-a transformat pentru câteva zeci de minute în îngerul păzitor al fetiţei şi a făcut tot posibilul să o salveze.

„Copilul a venit cu probleme, de trei zile copilul este în stare gravă, astăzi s-au prezentat în serviciul UPU. S-a făcut transferul pe secţia de Pediatrie, conform analizelor micuţa a fost în acidoză respiratorie, a fost intubată şi ventilată, o să fie transportată cu SMURD-UL la Timişoara”, a precizat medicul Ştefania Toma.

Medicul Ştefania Toma a reuşit să o ţină în viaţă pe copila de nici 2 luni şi astfel a fost transferată în siguraţă la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara. Medicii fac apel către toţi părinţii care au bebeluşi, să vină la timp la spital în momentul în care constată modificări privind starea de sănătate a acestora.

Copiii pot deveni foarte sensibili în diferite etape ale creşterii şi dezvoltarii lor iar părinţii trebuie să fie foarte receptivi la aceste schimbări care neidentificate pot duce la adevărate tragedii!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *