Robu, o nouă reacţie la adresa lui Fritz: Ce primar „curajos” avem!

Aproape că nu este zi fără ca fostul edil-şef al Timişoarei, Nicolae Robu, să nu-l atace pe reţelele de socializare pe actualul primar, Dominic Fritz.

CE PRIMAR “CURAJOS” AVEM!
😂😂😂
♦️ Acest personaj ajuns Primar al Timișoarei creând unor oameni de bună-credință, prin intoxicare informațională și manipulare duse, cu bani mulți, puși în joc de grupurile de interese ce sunt în spatele lui, la cote fără precedent, așteptări firesc de dorit să devină realități de către oricine, este tot mai ridicol pe zi ce trece.
♦️ După ce de 8.5 luni minte cu nerușinare, ba că a moștenit o situație financiară dezastruoasă, ba că nu știu ce corecții a adus proiectelor preluate în diverse stadii de la mine, că le-a făcut “să reflecte viziunea lui” (Sudului, Prezan, Alexandrescu, Cetății, Bogdăneștilor, etc, etc), când de fapt n-a făcut absolut nimic la ele, dar ABSOLUT NIMIC -eventual marcajele neraționale care îi nemulțumesc pe oameni, marcaje ce sunt apanaj întotdeauna al Comisiei de Circulație în exercițiu, nu al proiectantului!-, acum își arată și o altă valență pe lângă cea de mincinos! Aceea de “CURAJOS”! 😂😂 Iată ce spune:
‼️ “Nu mă voi lăsa intimidat!”
♦️ Cine a încercat să vă intimideze, domnule? 😂😂 Prof.univ.medic, Președintele Senatului Universității de Medicină, Marius Craina?!
♦️ Cum?! Cerându-vă, fără a vă acuza de nimic, dv și tuturor consilierilor locali, să vă publicați fotocopii după diplomele pe care ați pretins că le aveți și după documentul care vă atestă domiciliul în Timișoara, așa cum cere legea? Asta se numește intimidare?! Chiar nu vă rușinați să vă dați curajos opunându-vă la așa ceva?! Cine face așa ceva e nu curajos, domnule, ci n…!
♦️ Până când vă credeți dv mai presus de lege în țara asta? Și dacă ați fi cel mai bun Primar din lume n-ați avea dreptul să vă considerați deasupra legii! Darămite că sunteți cum sunteți, probabil doar de colega dv de partid Clotilde de la Sectorul 1 depășit în jos sau cu ea pe același palier!
♦️ Până când ne tratați dv cu acest aer nerușinat de superioritate, pe noi, timișorenii, pe noi românii, în general?! Sunt convins că 90% dintre timișorenii de vârsta dv sunt mult peste dv la capitolul realizări în viață, indiferent dacă sunt ingineri, medici, profesori, juriști, economiști, artiști, conducători de instituții culturale, strungari, tâmplari, lăcătuși, diverși operatori tehnologici la bandă etc! Pt că fiecare din ei a lăsat ceva în urma lui, prin muncă cinstită depusă, în timp ce dv ați lăsați doar vorbe mincinoase, manipulatoare, demagogice! Dv ne amintiți celor care am trăit în comunism de activiștii cu “studii” la <<Academia Ștefan Gheorghiu>> (școala de politruci a vremii, stimați tineri care n-ați prins vremurile)! Asta sunteți dv, d-le și vă permiteți să dați lecții tuturor!
♦️ Să te opui timp de o oră când ți se cere să-ți demonstrezi studiile, acele studii pe care pretinzi tu însuți, de bună voie și nesilit de nimeni că le ai și domiciliul pretins iarăși de tine că îl ai, pretins sub semnătură de data asta, să spui în final că oricum tu n-o să faci ce ți se cere pt că Secretarul Primăriei, subordonatul tău, nu va semna hotărârile și că Prefectul Județului, omul pus de tine acolo, va respinge hotărârile, ca nesemnate de Secretar, denotă tupeu, nu glumă!
♦️ Și tupeu și mai și denotă să adaugi că în timpul ăsta erau alte lucruri de făcut! Incredibil, pur și simplu! “Hoțul strigă hoțul” în toată regula!
♦️ Stimați timișoreni, pe mine puteți să mă dezavuați, este dreptul dv să nu mă plăceți, iar dacă voi mai candida -și probabil o voi face, voi lua o decizie la momentul potrivit-, e dreptul dv, evident, să mă votați sau să nu mă votați, dar vă rog să înțelegeți că toate aceste postări ale mele nu sunt despre mine! Ele au menirea doar să vă spună lucruri pe care altcineva, din păcate, nu vi le spune. Ce vă asigur este că tot ce fac, fac cu bună-credință și bine informat! Să auzim numai de bine! , a postat, joi, Nicolae Robu pe Facebook.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Viorica Bălteanu 18 iulie 2021
Da, toți timișorenii devotați Urbei de pe Bega - inclusiv numeroșii locuitori ai orașului care regretă că n-au ieșit la urne și aceia care-și regretă greșeala de a fi votat nesăbuit - precum și milioane de cetățeni români din țară și din diaspora așteptăm să fie publicate documentele solicitate de către cei 14 consilieri locali care iubesc Timișoara și țin la prestigiul acesteia! Vrem transparență, adevăr, onestitate, fapte concrete, nicidecum sloganuri mincinoase de campanie marca USR-PLUS!
Marean 15 iulie 2021
Un mare domn