Robu l-ar vrea pe Bojin şef la Consiliul Judeţean Timiş

robu si bojin

Secretarul general al PNL Timiş, Dănuţ Groza, nu a bătut câmpii când a vorbit de susţinerea liberalilor pentru Titu Bojin la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş. Însuşi Nicolae Robu, liderul suprem al liberalilor timişeni, a afirmat răspicat că are o părere bună despre Bojin şi că actualul preşedinte de la „judeţ” rămâne o ipoteză de lucru pentru şefia CJT.

„Poate fi o soluţie, pentru că noi nu am avut conflicte majore niciodată, dacă dăm timpul înapoi”, a spus Robu.

Totuşi, UNPR, partid din care face parte acum Titu Bojin, a semnat un protocol cu PSD, prin care noul preşedinte al CJT va fi Sorin Grindeanu. Nu înseamnă însă că liberalii au abandonat lupta pentru a fi la putere în administraţia judeţeană.

„Am mai trăit asemenea momente. Ne jucăm şansa până la capăt”, spune Dan Popa, copreşedinte PNL.

Dacă Bojin este un preferat al lui Robu, nu acelaşi lucru se poate spune despre Marius Dugulescu, liderul PMP Timişoara. Deşi liberalii stau, oarecum, la mâna PMP pentru a avea o majoritate stabilă în Consiliul Local Timişoara, Robu nici nu vrea să audă de Dugulescu:

„Nu poţi avea un oraş bun cu oameni de proastă calitate. Un asemenea personaj nu merită să fie membru al colectivităţii umane (!?). Sunt trei persoane cu care nu aş da mâna niciodată, iar una dintre ele este Marius Dugulescu”.

Poziţia lui Robu pare destul de tranşantă, numai că o eventuală opoziţie făcută de PMP i-ar crea probleme uriaşe în consiliul local.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Robu l-ar vrea pe Bojin şef la Consiliul Judeţean Timiş

  1. robu ii trage niste limbi in anus lui bovin ca poate mai primeste sustinere pt jucaria lui – acs robutehnica recas

  2. „Nu poti avea un oras bun cu oameni de proasta calitate. Un asemenea individ ,nu merita sa fie membru al colectivitatii umane !” E vorba de un autoportret ! Excelent !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *