„Pe ei, pe ei, cu Lae şi Matei!”

Oprea si Matei

Cea mai categorică victorie în alegerile din 5 iunie a obţinut-o Asociaţia Producătorilor de Cereale şi Plante Tehnice. Atât preşedintele asociaţiei, Viorel Matei, cât şi secretarul acesteia, Nicolae Oprea, vor deveni consilieri judeţeni, ceea ce face ca agricultorii să aibă un neverosimil procentaj de sută la sută!

Mai mult, ambii ar putea fi chiar vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Timiş (Matei e aproape numit), dacă Titu Bojin renunţă la funcţie, lucru ce ar conduce la victorie răsunătoare a producătorilor de cereale şi plante tehnice.

Practic, nici o altă asociaţie profesională nu a mai obţinut un asemenea succes în alegerile politice, fiind o premieră chiar la nivel naţional. Lucrurile se precipită şi clasa politică s-ar putea clătina serios dacă Asociaţia Producătorilor de Cereale şi Plante Tehnice va participa şi la alegerile parlamentare din toamnă, unde producătorii de cereale şi plante tehnice au şansa să „secere” lanuri întregi de voturi.

Deja, pe piaţă a fost lansat un slogan puternic ancorat în realităţile momentului, care bate tot în materie de comunicare electorală: „Pe ei, pe ei, cu Lae şi Matei!”.

Opoziţia tremură serios la auzul sloganului şi imediat a fost lansată o replică, devenită viral pe Facebook: „PSD, ai luat o Lae”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns