”Robu, înapoi!” ar fi meciul de retragere perfect al fostului primar al Timișoarei

”Robu, înapoi!” ar fi meciul de retragere perfect al fostului primar al Timișoarei

Nicolae Robu ne-a obișnuit cu mesaje peste mesaje în intervalul scurs de la plecarea din primărie. Frecvența postărilor lui Robu crește de la o zi la alta și nu puțini sunt cei care susțin că fostul edil este prea activ, are apariții prea multe și prea dese, încât devine obositor.

Chiar dacă majoritatea susținerilor sale sunt fundamentate, ele riscă să-și piardă valoarea și să iasă din atenția publică, tocmai pentru că, așa cum spune o vorbă din popor, ”ce-i prea mult strică”.

Robu, însă, nu și nu! Batman, Batman! Parcă nu pare deloc împăcat cu postura de fost primar și lasă impresia, de fiecare dată, că mai are ceva de spus. Pe scurt, nu e convins că toată lumea îi recunoaște meritele, mare parte dintre ele, incontestabile.

Este ca și în cazul foștilor mari fotbaliști, care au nevoie de un meci de retragere, în care lumea să le scandeze încă o dată numele și să îi aplaude pentru întreaga carieră. De asta are nevoie și Nicolae Robu. În cazul său, meciul de retragere perfect ar fi ca timișorenii să se adune și să scandeze ”Robu, înapoi!”, așa cum se aude că ar exista astfel de intenții.

Pentru fostul primar, ”Robu, înapoi!” ar fi încununarea celor două mandate în care a condus orașul, răsplata comunității pentru eforturile sale. Nu ar mai trebui să mai revină în funcție, nici măcar să candideze iarăși, pentru că misiunea sa a avut un final de manual: lumea strigându-i numele și rugându-l să se întoarcă la primărie!

CITEȘTE ȘI: Timișoara a rămas fără căldură de la Colterm. Zeci de mii de timișoreni, precum și mai multe spitale stau în frig

Nici că s-ar putea găsi un sfârșit de poveste mai frumos și mai emoționant ca aceasta, în care ”Robu, înapoi!” să fie meciul de retragere perfect. Mă tem, însă, că Nicolae Robu ar putea strica finalul poveștii, pentru că, din cât îl cunosc, nu i-ar ajunge doar un meci de retragere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “”Robu, înapoi!” ar fi meciul de retragere perfect al fostului primar al Timișoarei

  1. Daca orbu a fost un dezastru pentru Timisoara, pentru donimic va trebui gasita o noua expresie care sa exprime mizeria pe care a adus-o orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *