Robu îi consideră „paraziți” pe șefii RATT

Conducerea Primăriei Timișoara așteaptă în continuare demisia șefilor de la RATT. „Dacă nu-și dau demisia, oricum nu mai e mult din mandat, sper să ajungem să avem un consiliu de administrație și o conducere mai preocupate de sistemul de transport în comun al Timișoarei. Eu m-am săturat de explicații și vorbe pline de bunăvoință. Până la urmă, nu contează ce cred eu, important e că timișorenii sunt nemulțumiți.

Degeaba îmi prezintă domnul Goia nu știu ce studii sociologice făcute de ei, că timișorenii sunt mulțumiți de sistemul de transport în comun. Avem referințe diferite, poate lor li se pare că e în regulă ce se întâmplă, dar eu am ștacheta ridicată la un alt nivel.

Transportul în comun trebuie să funcționeze foarte bine în oraș, astfel încât să fie tentant, interesant de a fi folosit de cât mai mulți cetățeni și trebuie să ajungem acolo. Repet, avem un parc auto bun, cu autobuze și troleibuze noi, cu 14 tramvaie ca și noi și perspectiva de a avea încă 14, conform contractului-cadru.

Am fost informat că a avut loc o ședință a consiliului de administrație în care a fost înfierată de membrii din conducere și de domnul Goia, cu mânie proletară, luarea mea de poziție. Ei sunt niște paraziți acolo, dar le trece vremea acuș. Eu nu procedez abuziv, la viitoarele concursuri vom avea grijă să intre acolo oameni cărora le pasă, nu niște persoane care nu știu ce pot etala că au făcut pentru bunul mers al transportului în comun.

Am cerut să se apeleze la specialiști să facă un studiu complex de redefinire a transportului în comun. Nu s-a întâmplat nimic, după percepția lor nu are rost, pentru că lucrurile merg bine. Noi tot filozofăm, vrem să facem campus monastiresc, muzeu și altele, când, de fapt, trebuie să facem un sistem de transport bun”, a declarat marţi Nicolae Robu.

Mandatul conducerii RATT, inclusiv al consiliului de administrație ar urma să expire, conform primarului Timișoarei, prin luna iunie a acestui an. Până atunci, toată lumea rămâne pe poziții, pentru că nu se pune problema ca șefii RATT să fie siliți, într-un fel sau altul, să demisioneze.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Robu îi consideră „paraziți” pe șefii RATT

  1. Goia are pacatele lui ,ca de altfel ori ce manager din sfera serviciilor ,dar de fluenta circulatiei in Timisoara ,raspunzator 100% se face Primarul ,cu stopurile lui cu tot impanzite la toate intersectiile,care mai mult incurca si consuma banii nostri pe energia electrica dupa ora 23 cand sunt inca in functiune .A cui a fost afacerea cu stopurile D-le Primar ,ce ar fi, din spirit de colegialitate sa va incheiati si Dvs. Mandatul odata cu Dl Goia . Asta-i intrebarea

Lasă un răspuns