Adio, străzi pietruite în Timişoara! Primăria toarnă asfalt peste tot

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat marţi că Asociația Salvați Patrimoniul Timișoarei a pierdut procesul cu municipalitatea legat de menținerea străzilor pietruite.

„Am câștigat procesul cu ACSPT legat de străzile pavate cu piatră cubică. Putem de-acum da o față așa cum se cuvine acestor 14 străzi, ai căror locuitori au fost năpăstuiți de foarte multă vreme. Vom face lucrări corespunzătoare unui oraș european. Am început să mă duc personal pe străzi, am fost pe Beethoven, mă gândeam ca aceasta să rămână cu piatră cubică. Dar, după ce m-am uitat pe acolo, mi-am dat seama că e un nonsens.

Este Liceul pedagogic, dar vizavi e și un bloc, sunt și case p+1 care nu sunt istorice deloc. Trebuie să facem ce au făcut și cei din Viena, Paris, Praga și alte orașe, unde majoritatea străzilor sunt asfaltate. Nu avem clădiri cu iz istoric pe aceste străzi care să justifice să rămână cu pavaj”, a argumentat primarul Timișoarei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Adio, străzi pietruite în Timişoara! Primăria toarnă asfalt peste tot

  1. INSEAMNA CA E LIBER LA FURAT; NOI CONTRACTE, PROASTE, SCUMPE SI CU COMISION LA PRIMAR SI ALTI ACOLITI. COMISIOANE MASCATE SA NU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare