Robu a găsit candidatul primarilor

robu si gorghiu

Nicolae Robu a identificat candidatul ideal al primarilor rebeli: Alina Gorghiu. Anunţul care îi va lăsa pe toţi mască a fost făcut în conferinţa de presă de vineri, la care a participat şi preşedinta PNL.

„În toate discuţiile avute, primarii nu au spus niciodată care e candidatul lor. Nu au avut un nume acceptat la scară largă. Ei bine, iată că acel gol estre deja umplut. Cine poate să îi ajute mai mult decât preşedintele partidului?”, a declarat preşedintele PNL Timiş.

În felul acesta, Robu dă şah grupării rebelilor din PNL, pentru că e greu de crezut că ar îndrăzni vreun primar să spună că nu se simte reprezentat de Alina Gorghiu. Totuşi, preşedinta PNL nu a confirmat răspicat că va deschide lista pentru Senat în Timiş. A spus doar că este onorată de invitaţie, chiar foarte încântată, însă aşteaptă şedinţa de la ora 15,30, când se anunţă discuţii cu primarii nemulţumiţi.

Alina Gorghiu a avut exact mesajul lui Nicolae Robu, declarând că se simte candidata primarilor şi că nu crede să mai apară tensiuni în cadrul filialei. Preşedinta PNL Timiş a făcut însă şi un anunţ care s-ar putea să se întoarcă împotriva ei: dacă va candida în Timiş, va fi prezentă cel puţin trei zile pe săptămână în acest judeţ!

Cum nimeni paraşutat de la Bucureşti nu a reuşit să stea în Timiş nici măcar trei zile pe lună, va fi foarte greu ca tânăra speranţă a liberalilor să se ţină de această promisiune extrem de riscantă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Robu a găsit candidatul primarilor

 1. a gasit pe naiba robu, parca vad ca si asta pleaca. sunt curioasa daca isi respecta promisiunea si anume ca isi va de demisia daca pnl ul nu va avea majoritate in parlament.

 2. Alina Gorghiu, sau femeia care face politica part-time, job-ul ei full-time fiind sa joace barbatii pe degete, ceea ce presupun ca vrea sa faca si cu politica, in rest realizari 0.

 3. Sant hotarit , desi am semnat pe listele candidatiilor PNL pentru parlamentul ce se alege pe 11 noiembrie 2016 , NU VOTEZ LISTELE PNL .Cine m-a influentat , felul de a rezolva lucrurile distinsa Doamna Olteanu Voicu …GORGHIU .

 4. De ce fug liderii politici de alegatorii bucuresteni, preferand să aleagă colegii din toate colțurile țării, de la București la Timișoara ?
  De frică, din calcul, din cauza slăbiciunilor multiple. Majoritatea liderilor partidelor penale sunt lideri fără electorat, nu au reușit să se apropie de oameni, să articuleze programe. Majoritatea politicienilor sunt migratori, ei nu caută să se identifice cu teme, proiecte sau publicuri.
  Fiecare se crede un star. Folosesc doar televiziunea pentru a comunica cu populația. Mass-media mediază legătura, dar este doar un substitut și nu așa se clădește o relație. Funcționează doar recunoașterea politicianului, ceea ce în publicitate se numește ,,efectul de simplă expunere”.
  „Pare că politica partidelor penale este nomadă, umblă cu cortul. O politică de camuflare și rapt, care are ca deviza: Mușcă și fugi!”
  În același timp, această dependență a liderilor de la București față de grupuri de interese multipolare, localizate în teritoriu, este un cancer pentru interesul național sau pentru dezvoltarea echilibrată a României.

Lasă un răspuns