Joacă încheiată tragic! Trei eleve plimbate într-un cărucior de trei băieţi, spulberate de o mașină

Accident grav pe o șosea din Banat - 2 victime - A intervenit elicopterul SMURD

O adolescentă a fost adusă cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean din Timişoara, în urma unui accident de circulaţie stupid, produs pe o şosea intens circulată din vestul ţării.

Trei eleve au fost rănite, vineri, după ce au fost acroșate de un autoturism, în localitatea Săvârșin, pe marginea DN7, unde adolescentele, una de 16 ani și două de 17 ani, erau plimbate cu un căruț.

Potrivit unor martori, fetele stăteau în picioare pe un palet așezat pe cărucior și erau trase de trei băieți.

Un autoturism care circula pe sensul Arad – Deva și care tracta o remorcă, pe care era așezat un alt autoturism, a acroșat căruciorul și le-a rănit pe cele trei fete.

”La volan se afla un bărbat de 48 de ani din Constanța, iar căruciorul pe care cele trei fete stăteau în picioare circula pe marginea drumului când a fost acroșat. Minorele au fost accidentate, una fiind preluată de la fața locului de un elicopter SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Lorena Pîrvulescu.

Victima preluată de elicopter a fost transportată la Spitalul Județean Timișoara, fiind internată la Secția Neurochirurgie. Tânăra a suferit numeroase leziuni interne și externe și va fi operată.

O altă fată a fost preluată cu o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Arad, având o fractură de braț și alte traumatisme, în timp ce a treia victimă a suferit răni ușoare și a refuzat să plece la spital.

Cele trei eleve sunt din localitățile Julița, Slatina de Mureș și Vărădia de Mureș. Ele învață la Liceul Tehnologic Săvârșin, dar nu se știe deocamdată de ce nu se aflau la cursuri.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, vizând fapta, nu și persoane, în acest moment al anchetei.

Sursa: arq.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns