Robu, dispus să cedeze controlul clubului Poli unui investitor din afara Timişoarei

Robu Poli

Pentru a asigura continuitatea clubului ACS Poli Timişoara, primarul Nicolae Robu este dispus să cedeze controlul unui investitor din afara Timişoarei, însă dorinţa sa este ca proiectul demarat în urmă cu şase ani să continue cu bani proveniţi de la oameni de afaceri locali.

„Dacă aceşti oameni cu bani din oraşul nostru care au susţinut echipa până acum şi alţii, pe lângă ei, doresc ca Timişoara să revină în Liga I şi să fie prezentă cu echipa Poli, deţinătoarea palmaresului, atunci mă voi implica mai departe să asigur tot sprijinul.

Dacă nu se doreşte acest lucru, eu, nefiind un om cu bani, voi face o tentativă de a o pune la vânnzare, poate va veni cineva cu bani. Nu-mi doresc asta ca primă opţiune, pentru că mi-ar plăcea ca timişorenii cu bani să susţină şi chiar să cumpere echipa. Sunt prea multe experienţe negative cu persoane venite din altă parte, însă, decât să se desfiinţeze echipa, eu mă deschid şi înspre o astfel de variantă”, a punctat Nicolae Robu pentru Radio Timişoara.

În anii trecuţi, edilul-şef al oraşului de pe Bega a spus în mai multe rânduri că nu este dispus să cedeze controlul asupra clubului unui singur investitor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *