Robu, atac dur la adresa lui Fritz: „DNA – e timpul să vină şi să îl ia!”

Robu, atac dur la adresa lui Fritz: "DNA - e timpul să vină şi să îl ia!"

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a postat pe contul său de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa actualului edil-şef, Dominic Fritz. Robu solicită Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) să îl aresteze pe Fritz, după ce acesta din urmă a dat vina pe el pentru amenda de 21 de milioane de euro primită de Colterm pentru că nu a cumpărat certificate verzi. Primăria Timişoara a contestat amenda, însă instanţa a decis că sancţiunea este legală, moment în care Fritz a acuzat că certificatele nu au fost cumpărate pentru că Robu nu a lăsat bani. Redăm, în continuarea, mesajul lui Robu:

„DNA -E TIMPUL SĂ VINĂ ȘI
SĂ ÎI IA!
♦️Toate au o limită! Când toată lumea știe că numărul de certificate de CO2 se comunică celor ce trebuie să le cumpere, pt un anume an (în cazul nostru: 2020), la mijlocul lunii februarie a anului următor (în cazul nostru: 2021), cu obligația cumpărării lor până la data de 30 Aprilie a acelui an următor (în cazul nostru: 2021), impostorul -șomer în țara lui!- ajuns Primar al Timișoarei, Dominic Samuel Fritz și Dublul Repetent ajuns Viceprimar, Ruben Lațcău își permit să pună amenda istorică de 21 milioane euro în sarcina administrației Robu! Ultimul lor argument este absolut stupefiant si total descalificant pt ei: “fosta administratie nu a bugetat plata certificatelor”! Păi bugetarea pe 2021 nu a făcut-o fosta administrație, ci actuala!
♦️Ei bine, pt că este vorba de o sumă uriașă și pt că nu e drept ca de ea să fie prejudiciat orașul Timișoara, ca cetățean contribuabil, dar și ca acuzat de actualii diriguitori ai Primăriei Timișoara, solicit, cu respect, DNA, prin această declarație publică, să cerceteze cele întâmplate și să stabilească responsabilitățile conexe.
♦️Eu, cât am fost Primar, am cumpărat an de an în termen certificatele în sarcină, cu plata în rate, neavând lichidități pt cumpărarea cu banii jos.
♦️Formula folosită de mine i-a fost propusă d-lui Fritz de către conducerea Colterm în 08.03.2021 -deci: în timp util!-, prin adresa nr. 5004 / Colterm, dar, această adresă a rămas fără ecou, dl Fritz dând nervos verdictul: “eu nu fac ca Robu!”.
♦️E timpul ca acest personaj catastrofal pt Timișoara:
📍lăsat să candideze cu încălcarea legii,
📍validat ca Primar cu încălcarea legii,
📍lăsat să exercite funcția de Primar cu încălcarea legii,
📍săvârșitor de nenumărate abuzuri în serviciu în aceste 14 luni de când e Primar -a pierdut toate procesele la care au recurs să-și apere drepturile cei abuzați!-
📍aducător de prejudiciu financiar de 21 milioane euro prin amenda atrasă
📍atentator la sănătatea, chiar la viața bolnavilor din spitale, copiilor din creșe, grădinițe și școli, bătrânilor și celorlalți cetățeni ai orașului prin lăsatea lor fără căldură și apă caldă
📍etc., etc.
să dea socoteală de faptele sale!
♦️E timpul ca el și alți alți potențiali amatori de a profita de România să afle că România nu e sat fără câini, NU E COLONIE!

CITEŞTE ŞI: Boala anului 2021. Ce este „languishing” și cum a devenit starea omenirii în anul II al pandemiei

P.S. Este incredibil, stimați timișoreni! În timp ce-și permite să dea vina pe administrația Robu, acest șarlatan -asta este!- încearcă să deturneze atenția de la subiect lăudându-ae că el continuă retehnologizarea COLTERM! De fapt el asistă cum proiectul pe care n-avea cum să-l oprească așa cum a oprit atâtea de schimbare a conductelor pe bani europeni (30 milioane euro!) moștenit ÎN IMPLEMENTARE de la mine, își urmează cursul! Am lăsat asta după ce am investit 330 milioane lei din care 250 milioane fonduri europene în retehnologizarea producerii agentului termic!”

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Robu, atac dur la adresa lui Fritz: „DNA – e timpul să vină şi să îl ia!”

 1. Nu am nimica cu Lae nu il sustin,nu sant adeptul lui si nici votantul lui.Dar totusi ma intreb CURTEA ASTA DE CONTURI si DNA ul mai au vreo atributiune de serviciu.Sau toti angajati de acolo sant USR isti?Ca de un an de zile de cand sant astia la butoane nu auzi nimica alt ceva decat,greaua mostenire,santem sabotati,vom face.vom drege in urmatori ani,dar de facur ZERO.Se iau credite pe banda rulanta cu termene scadente peste 4-5 ani,se angajeaza tot felul de firme de audit externe pe sume colosale,ca sa constate ca PARTUL pute,firme de avocatura care pierd procesele pe banda rulanta bine nu din vina lor ca nu poti castiga un proces care la baza are un lucru ilegal izvorit din prostia unuia.Dar ma intreb pe ce sa cheltuit bugetul orasului,bani primiti de la fondul de rezerva,bani primiti de la consiliul judetean,ca doar vila a costat numai 320000 de euro.Eu cred ca ar fi cazul demisilor de onoare ca pina la urma vor fi scosi cu parul

   1. Ba vai de capul vostru-ur-isti buni de….nimic pt Timisoara/Romania.
    Sunt curios de unde a-ti rasarit ….
    Alo, SRI-ul are ceva de spus ?

Lasă un răspuns