Cristina Neagu și-a prelungit cu doi ani contractul cu CSM București

Cristina Neagu și-a prelungit cu doi ani contractul cu CSM București

Cristina Neagu și-a prelungit cu doi ani contractul cu CSM București, a anunțat miercuri clubul din Capitală.

„Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate”, au anunțat reprezentanții clubului.

Conform acestora, Cristina Neagu și CSM București au ajuns la un acord de a continua împreună. Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani.

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, în vârstă de 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017.

Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ nr. 5 București. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Vâlcea și ŽRK Budućnost, a mai infomat CSM București, conform Mediafax.

Foto: Fanatik


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cristina Neagu și-a prelungit cu doi ani contractul cu CSM București

  1. Mare noroc pe CSM…inde mai gaseau ei o jucatoare care din 16 suturi la poarta sa inscrie de 6 ori?Bine macar ca e cea mai buna jucatoare din lume…CSM va castiga la pas Cupa Campionilor…nu vor avea adversar cu Neagu(cea mai buna jucatoare a lumii de 4 ori) in echipa…😂

Lasă un răspuns