Robu anunță lovitura decisivă: ”A vrut confruntare, va avea confruntare”

Nicolae Robu, reacţie după vizita la DNA Timişoara

Nicolae Robu nu a uitat de atacul declanșat împotriva sa de fostul rector al Universității Politehnica Timișoara, Ioan Carțiș. Acesta l-a acuzat, luna trecută,  pe actualul primar că și-a arogat merite pentru care nu și-a adus nici o contribuție.

Stimate d-le prof Robu,
Nu doresc să provoc o discuție polemică, dar pentru că ați adus în spațiul public realizările d-voastră din Politehnică în perioadă cât ați fost rector, din respect pentru adevăr, se impun unele observații. Din lista de realizari, doar două vă aparțin în exclusivitate, și anume sala mică a senatului și parcul. La celelalte, gândite și inițiate de mine, ați avut contribuții doar la finalizare, (sala mare a senatului, biblioteca, bazinele de înot ).

Cu referire la casele politehnicii, cred că le-ați zugrăvit doar. Mă rezum la atât, colegii din universitate cunosc realitatea. Fiecare persoana poziționată în funcții de conducere este dator sa facă aprecieri obiective, să respecte adevărul și, nu în ultimul rând, să fie modest”, a fost scrisoarea publică a fostului rector.

Nicolae Robu a replicat imediat, susținând contrariul, iar acum anunță ”decisiva” în scandalul declanșat cu Ioan Carțiș: ”Nu vi se pare curios că marele rector Carțiș  n-a completat nici acum coloana dedicate mandatelor lui din tabelul cu obiectivele revendicate a fi făcute de mine?! Îi mai la câteva zile…Apoi, dacă a vrut confruntare, va avea confruntare. O voi completa eu, doar e vorba de cifre oficiale ale unei instituții publice. Omul a atins culmea penibilului”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Robu anunță lovitura decisivă: ”A vrut confruntare, va avea confruntare”

  1. Daca-i bal,bal sa fie …! Speram ca cloanele celor 2 ex.rectori sunt finite,ca doar nu sunt „,coloane infinite”! Memoria colectiva,din UPT,va sta la dispozitie. Sunteti 2 taietori de pamblici.Consultati si pe longevivu director gen.Florentiu St.are la arhiva printre altele, si P.V de receptie ale realizarilor marete.

  2. Poza arata dantura „dinti de ferastrau „,pregatita sa muste rau,”ca un sarpe de dudau,de’al galbin ce musca rau ! Fosti subalterni sunt de mare ajutor la nevoie,pentru lovituri nu numai in” freza”(automatizarea unei freze,a fost se pare,obiectul tezei de doctorat pentru Robu,sub conducerea raposat prof.ilegalist PCR,, Dodon(nume conspirativ Mamaiev),chiar si la” dantura”; desigur e vorba de dantura unor roti dintate,Freza cu pricina urma sa fie
    ‘implementata ‘ la” Infratirea” Oradea dar a intrat in faliment,dupa ce a fost instrainata unui investitor de renume,Mania,absolvent de Politehnica venit de prin strainatate(facut profesor colaborator,avand birou la Poli, nu stim daca i s-a dat si titlul de „dottorre”,dar pe usa niste invidiosi au corectat numele din Mania in Mafia! (Vezi si Electro-timis,si altele. In loc de Introducere. Oare exista in Biblioteca UPT un exemplar din teza lui N.Robu O fi prin biblioteca prof,Cartis,pe langa Raport la Congres al XiV, Directive,Statut PCR ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *