Roadele toamnei se adună la Muzeul Satului

roade

Muzeul Satului Bănățean organizează la sfârșitul acestei săptămâni, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, încă o ediție a Roadelor Toamnei.

Acest eveniment are deja o continuitate de un deceniu și jumătate la muzeul de lângă Pădurea Verde.

În ambele zile de 8 și 9 octombrie 2016 atmosfera belșugului tomnatic va fi întreținută de asociația culturală „Vatra Banatului” sub conducerea lui Florin Pascu, cu orchestra (la saxofon – Marcel Dumbravă și Florin Pascu, la trompetă – Ciprian Untaru, la orgă – Ovidiu Burca, la acordeon – Puiu Janai) și solistele Liliana Samson, Oana Șeșin, Sara Bocșan, Adriana Coste, Simona Hrihor, Mădălina Trion și Raluca Varga. Invitații speciali vor fi Vasile Conea, Florin Comăniâă, Adi Bihoi și Carmen Luca.

Protagoniștii principali, însă, în jurul cărora se țese acțiunea, vin de la soare și din pământ, cu ultimele forțe ale unui iureș a cărui destinație finală este șpaisul: vinetele, ardeii, cartofii, prunele, strugurii, dar și șunca și brânzeturile. Amatorii de roade ale pământului și alte bunătăți tradiționale vor avea intrarea liberă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Roadele toamnei se adună la Muzeul Satului

  1. Targul Toamnei ,un eveniment fain,din pacate avarismul,trufia si mai ales prostia vanzatorilor reduce an de an, cu procente de pana la 30-40 % nr vizitatorilor.Preturile sunt cu mult mai mari ca si pe piata,lumea s-a prins si pur si simplu nu mai merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *