Un mare actor român din generaţia tânără îşi va lansa noul film într-o comună din Timiş

cinema 2

Cinematograful din comuna timişeană a devenit renumit nu numai pentru evenimentele culturale pe care le-a găzduit, ci şi pentru că a devenit un punct de atracţie pentru localnici.

De la deschidere, în fiecare zi de vineri şi sâmbătă, pe marele ecran din comuna Gottlob rula câte un film. Acum, cei mai buni spectatori şi cei mai pasionaţi au devenit elevii şcolii din localitate, care în fiecare zi de miercuri vin la cinema.

alexandru-papadopolChiar şi actorul Alexandru Papadopol şi-a anunţat intenţia de a-şi lansa ultimul film în care joacă în cinematograful din comuna bănăţeană.

„Dacă până acum intrarea este gratuită, începând cu anul viitor ne gândim să fixăm un preţ pentru bilete. Vrem să fie ceva modic, însă preţul va fi aprobat în consiliul local”, ne-a declarat Gheorghe Nastor , edilul-şef al Gottlobului.

Primarul comunei ne-a mai anunţat că, din luna ianuarie a anului 2017, micuţul şi cochetul cinematograf va intra în reţeaua naţională de distribuire a filmelor.

De asemenea, în data de 17 octombrie, cu sprijinul Ministerului Justiţiei, pe marele ecran din comună va rula o serie de filme educative, având ca tematică stoparea traficului de persoane.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *