Roade bune pentru agricultura din Variaş

varias 10

Variaşul este o comună în care agricultura este o activitate de bază, cu multe persoane implicate în munca pământului. Pentru ei, acest an agricol este unul dătător de speranţe, fiind pentru prima dată când subvenţiile s-au plătit la timp.

Chiar şi cei aflaţi în eşantioanele de control au avut, acum, posibilitatea de a înfiinţa noile culturi şi de a continua lucrările începute în toamnă, asigurând, astfel, fluxul tehnologic necesar. Sunt aspecte venite în sprijinul agricultorilor, întărite şi de primarul Nicolae Birău:

„Cu siguranţă că banii intraţi ca subvenţii pentru agricultură contribuie la dezvoltarea comunităţii noastre şi ne bucurăm că Ministerul Agriculturii şi-a onorat promisiunile luate faţă de cei care cultivă pământul. E un semnal bun şi sperăm să reprezinte doar un prim pas pentru intrarea lucrurilor în normalitate”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Roade bune pentru agricultura din Variaş

  1. Se bucura mai ales infractoru’ de primar pesedist, pentru ca invarte tot felul de afaceri in Varias. Familia lui, venita din Oltenia, a pus, in scurt timp, laba cu totul pe comuna asta prin tot felul de smecherii. Cat despre subventii, el le-a primit, in schimb celor de la care a luat in arenda pamantul, a uitat sa le deie banii care li se cuvin. INFRACTOR!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *