Roade bune pentru agricultura din Variaş

Variaşul este o comună în care agricultura este o activitate de bază, cu multe persoane implicate în munca pământului. Pentru ei, acest an agricol este unul dătător de speranţe, fiind pentru prima dată când subvenţiile s-au plătit la timp.

Chiar şi cei aflaţi în eşantioanele de control au avut, acum, posibilitatea de a înfiinţa noile culturi şi de a continua lucrările începute în toamnă, asigurând, astfel, fluxul tehnologic necesar. Sunt aspecte venite în sprijinul agricultorilor, întărite şi de primarul Nicolae Birău:

„Cu siguranţă că banii intraţi ca subvenţii pentru agricultură contribuie la dezvoltarea comunităţii noastre şi ne bucurăm că Ministerul Agriculturii şi-a onorat promisiunile luate faţă de cei care cultivă pământul. E un semnal bun şi sperăm să reprezinte doar un prim pas pentru intrarea lucrurilor în normalitate”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Roade bune pentru agricultura din Variaş

  1. Se bucura mai ales infractoru’ de primar pesedist, pentru ca invarte tot felul de afaceri in Varias. Familia lui, venita din Oltenia, a pus, in scurt timp, laba cu totul pe comuna asta prin tot felul de smecherii. Cat despre subventii, el le-a primit, in schimb celor de la care a luat in arenda pamantul, a uitat sa le deie banii care li se cuvin. INFRACTOR!!!

  2. Variaşul s-a schimbat mult în bine,în ultimii ani. Nu pot decât să mă bucur pentru satul meu natal,de aici din Germania.

Lasă un răspuns