Locuri de muncă în Timișoara şi în judeţul Timiş

Companiile globale se reorientează spre estul Europei din cauza inflației

În ultimii ani, indiferent de domeniul de activitate, Timișoara s-a numărat în topul orașelor cu cele mai multe oferte de locuri muncă din România, după capitală și alături de Cluj-Napoca și Iași.

Conform anunțurilor de joburi de pe BestJobs.eu, în acest moment sunt aproximativ 2.200 de oferte pentru candidații din județul Timiș.

Cele mai ofertante domenii sunt: IT (521 anunțuri), medical (434 anunțuri), transporturi (290 anunțuri), construcții (254 anunțuri), retail (242 anunțuri), administrativ (179 anunțuri), financiar (117 anunțuri), HoReCa (111 anunțuri), juridic (11 anunțuri).

Companiile au și ele o bază de date numeroasă din care să aleagă candidații potriviți. Pe platforma BestJobs.eu sunt în acest moment 108.000 candidați din județul Timiș. Cei mai mulți au experiență în domeniul IT, construcții și în domeniul medical.

În ceea ce privește limbile străine cunoscute de către candidați în top se numără limbile engleză și franceză.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Locuri de muncă în Timișoara şi în judeţul Timiş

  1. Bună treabă aţi făcut! Aţi copiat dintr-o parte şi aţi pus într-alta! Nicio referire la impactul asupra pieţei forţei de muncă pe care îl are exodului de români plecaţi la muncă în străinătate (motive,cauze, salarizare, etc.), a asistaţilor social din Timiş, etc.Nimic! Un articol fad, fără conţinut, la care aţi muncit foarte mult! Apucaţi-vă de altceva! După cum aţi scris şi voi, e nevoie de multă forţă de muncă în multe alte domenii de activitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *