”Ripi” – cu plumb în ghete, Poli – în grafic

”Ripi” – cu plumb în ghete, Poli – în grafic

”Ripi” – cu plumb în ghete, Poli – în grafic

Cu gândurile negre ale unei posibile retrageri din eșalonul secund la finalul acestei stagiuni, fotbaliștii Ripensiei Timișoara au abordat meciul de sâmbătă, de pe teren propriu cu FC Brașov, din play-out, cu plumb în ghete. Adversara, FC Brașov, a speculat la maximum această stare de imponderabilitate din tabăra gazdelor și a sprintat sec spre o victorie nesperată, cu scorul de 3-2, sare pe rana bănățeană punând Lambrinoc (min. 10), Angelov (min 10) și Iorga (min. 67), golurile timișorenilor fiind semnate de Golda (min. 43) și Vidrăsan (min 50). Ripensia: Dobre – Sturzu, Lalic (Stoi 72’), Țieranu (eliminat cu ”roșu direct în min. 28), Gladun – Vidrăsan, Călin (V. Macrițchii 46’) – Ivancevic, Ene (Rogac 34’), Mitrov (Piftor 46’) – Golda (Matiș 72’). Antrenor Florin Fabian.

CITEȘTE ȘI:”Operațiunea specială” declanșată de Guvern în benzinării: peste 5.000 de stații verificate, amenzi de milioane de lei  

Cealaltă reprezentantă a Timișoarei în play-out, Politehnica Timișoara, nu a avut emoții pe teren propriu în fața Dunării Călărași, pe care a învins-o fără drept de apel cu 3-0, prin golurile realizate de Denis Radu 13′, Rareș Lazăr 31′ și Octavian Ursu 59′. Prin acest succes, alb-violeții părăsesc locul de baraj, în timp de Dunărea ”curge” de-acum în mod cert spre Liga a III-a. Poli: Păduraru – Sofran, Scutaru, Bocșan, Pamfile – Radu (Andrei 82′), Lazăr (Iamandache 82′), Ignea, Vukoje (Sîntean 75′) – Gerbi (Rogosic 63′), Ursu (Bîrnoi 75′). Antrenor: Nicolae Croitoru. (foto liga2.ro)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “”Ripi” – cu plumb în ghete, Poli – în grafic

Lasă un răspuns