Ripensia a donat bani spitalului „Victor Babeş”

Ripensia spitalul Victor Babes

Divizionara secundă Ripensia UVT Timişoara a donat Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara suma de 50.000 de lei, banii fiind strânşi în cadrul unei campanii desfăşurate online pentru susţinerea activităţii medicilor în combaterea virusului COVID-19.

„Împreună învingem virusul! Ajută şi tu! Cu ajutorul vostru şi al Grupului de Sprijin pentru Ripensia, am reuşit să strângem 50.000 lei, pe care astăzi i-am donat Spitalului Victor Babeş. Campania continuă. Nu uitaţi că puteţi dona cu cardul. Orice sumă contează. Ne alăturăm şi noi celor care luptă împotriva COVID-19 şi susţinem activitatea personalului medical de la Spitalul Victor Babeş din Timişoara. Pe fondul creşterii numărului de persoane diagnosticate cu noul coronavirus, personalul medical are nevoie urgentă de echipamente de protecţie, echipamente medicale şi materiale de igienă, pentru a se proteja şi a trata cât mai mulţi pacienţi afectaţi. Dragii noştri, haideţi să facem un efort comun să-i ajutăm pe cei care ne salvează”, se arată într-un comunicat al clubului Ripensia UVT Timişoara.

Gruparea din Liga a II-a aşteaptă în continuare donaţii în contul deschis la BRD (RO29 BRDE 360S V503 0433 3600 pentru lei) pe numele Asociaţia Fotbal Club Ripensia Timişoara (cod fiscal RO30468098), dar şi cu cardul pe site-ul său oficial în cadrul unei pagini securizate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns