PSD Timiș, reacție ironică la fuga lui Costache

PSD Timiș a reacționat după ce ministrul sănătății, Victor Costache, și-a anunțat demisia. ”Cîțu a fugit de răspundere. Costache a fugit de la Sănătate.

A vrut să fie ministru doar ca să pună mâna pe bani și să privatizeze sănătatea pentru ”prieteni”. Când a dat de greu și trebuia să gestioneze o criză incredibilă, să protejeze medicii și să salveze vieți, domnul Costache a dezerat! Ca un laș!”, a postat pe contul său Alfred Simonis, președintele PSD Timiș. Victor Costache este ironizat de către social-democrați printr-o imagine în care apare sub chipul unui țăran participant la Răscoala din 1907.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “PSD Timiș, reacție ironică la fuga lui Costache

  1. La ,,vila de protocol” a marelui strateg politic si economic LNDragnea ,se afla in lucru primul best seller,,CEL MAI HULIT DINTRE PESEDEI”. A terminat primul capitol ,,ASCENSIUNEA”. La urmatoarele capitole e mai gru de scris ca stimabilul bestsellerist s-a accidentat la mana cu care scrie.

  2. Vedeti -va birna din ochiul vostru, si la ceas de cumpana tot acuzati PSD -ul, altceva nu aveti in cap, reptilelor

  3. Dupa 30 de ani de „pesedeala” a sistemului medical poate nu e cazul sa va plangeti ca nu e ce ar trebui sa fie.

  4. Costache a fost depasit de situatie dar nici cu ministresa psd Sorina Pintea care a lasat dezastru in sanatate nu imi este rusune. Adevarul ca traim vremuri extrem de grele iar sistemul medical din tara noastra este complet depasit. Multumim pentru asta tuturor partidelor in special PSD care a jucat la ruleta sanatatea romanilor cand a dat jos Guvernul Orban 1 iar ministrul Costache nu a mai beneficiat de ordonanta de urgenta sa procure in regim de urgenta masti de protectie ,manusi si bombinezoane de protesctie pentru toti medicii din tara. Nu mai vorbesc de aparate de ventilatie.. Asa ca dragi PSD isti va bucurati de geaba ca si voi o sa suferiti pentru ca virusul este foarte contagios si nu cunoste culoare politica.

Lasă un răspuns