Ride Safe, Ride Smart – un eveniment cu și despre motociclete, la Timișoara

Ride Safe, Ride Smart, un eveniment cu și despre motociclete, la Timișoara

Cât de în siguranță te simți în trafic dacă ești pe motocicletă? Ce faci dacă ești martor sau implicat într-un accident în care un motociclist este rănit? De ce mersul pe motocicletă trebuie să fie în primul rând o acțiune inteligentă și abia apoi o sursă de adrenalină? Răspunsuri la aceste întrebări, precum și o incursiune unică în lumea motocicliștilor sunt puse la dispoziția curioșilor în acest weekend, duminică, 25 iulie, de la ora 17, în parcarea VIP Iulius Mall din Timișoara.

„Ride SAFE, Ride SMART este un eveniment-atelier educativ în cadrul căruia veți afla ce trebuie și ce nu trebuie să faceți în cazul unui accident în care este implicat un motociclist. Doritorii vor fi instruiți de medici din cadrul SMURD, ATI si UMF, prezenți la fața locului. De asemenea, timișorenii vor avea ocazia să se întâlnească și să stea de vorbă cu o personalitate în domeniul curselor cu motociclete din România, Vlad Neaga, multiplu campion național la supermoto si viteza pe circuit, si campion balcanic la viteza pe circuit.

Pilotul va relata cum a gestionat, de-a lungul carierei sale, căzăturile de pe motocicletă, inevitabile într-un parcurs marcat de performanțe. Vizitatorii vor afla câteva tehnici esențiale în astfel de cazuri. Suntem bucuroși să-i avem alături de noi și pe cei de la Pascotă Racing Team”, anunță organizatorii.

„Ideea organizării acestui eveniment, deschis tuturor, ne-a venit după ce am observat cât de expuși sunt motocicliștii în trafic, în oraș și în afara lui. În plus, și printre pasionații de motoare există persoane care pun adrenalina mai presus de propria siguranță, uitând că, acasă, îi așteaptă familia. Dorim, astfel, să arătăm ce înseamnă o mentalitate sănătoasă în această comunitate, de la pregătirea pentru situații de urgență până la a avea un vehicul întreținut, deci, sigur.

Vrem să ne facem cunoscuți și ca parteneri de trafic pentru șoferi și în calitate de grup implicat în societate”, mai spun organizatorii evenimentului, Ride Safe, Ride Smart. Asociația are 600 de membri, motocicliști pasionați, și promovează conducerea preventivă și o conduită corectă în trafic.

CITEȘTE ȘI: Ripensia Timişoara caută voluntari

Ride Safe, Ride Smart este susținut de SMURD, ATI, UMF, Iulius Mall și Primăria Timișoara si Timis Events. În parcare, vor fi expuse motociclete din partea Automobile Bavaria BMW Motorrad. De asemenea, Trust Moto Shop, Moto Garage TM, Bike ME și Rocket Spin le vor oferi participanților ateliere aplicate interactive pe teme moto precum suspensiile unei motociclete sau mentenanța elementară necesară pentru a te bucura de o plimbare în siguranță, precum și o zonă de divertisment. Intrarea este liberă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ride Safe, Ride Smart – un eveniment cu și despre motociclete, la Timișoara

Lasă un răspuns