Pantaloni scurți: singurele trei modele pe care ar trebui să le ai în garderobă

Pantaloni scurți: singurele trei modele pe care ar trebui să le ai în garderobă

„Există oameni care poartă pantaloni scurți pentru a merge la teatru, pe Broadway. Ar trebui să existe o lege care să nu le-o permită ”, a spus odată Stanley Tucci ( The Devil Wears Prada). Și, ca să spunem adevărul, avea dreptate: ca și în cazul multor alte piese vestimentare care își au locul în garderoba noastră, pantalonii scurți au un context delimitat și specific din care nu recomandăm să se evadeze în favoarea improvizației. Sau ați merge în pantaloni scurți la o întâlnire de afaceri? Și la Opera din Paris? Spunem puține lucruri, dar credem că suntem înțeleși.

 

De acolo până la faptul că existența pantalonilor scurți trebuie abolită, există o întindere destul de vastă, da. La urma urmei, ele sunt arma de care are nevoie fiecare om pentru a supraviețui temperaturilor ridicate din sezonul estival. Din acest motiv, brandurile noastre preferate se străduiesc în fiecare sezon să le transforme în piese vestimentare ale dorinței, jucându-se cu proporțiile și texturile lor și evocând referințe din trecut care au devenit odată cele mai elegante din lume. Da, pentru că și atunci se purtau pantaloni scurți.

 

Avantajele sezonului actual? Trebuie doar să investești în aceste trei perechi de pantaloni scurți pentru a te îmbrăca bine toată vara. Îmbrățișându-i, nu va exista nicio persoană care se va încrunta la trecerea prin fața ta. Cine știe, s-ar putea chiar să devii apărătorul lor suprem.

 

Pantaloni scurți bărbați 2021, pantaloni scurți oversize

 

Pantalonii scurți tipici echipamentului de baschet de elită au fost deja recodificați vara trecută pentru a combina stilul și confortul într-un singur aspect. Și aceasta legătură a fost extrem de necesară dacă ținem cont că, de luni de zile, nu am purtat altceva decât pijamale sau treninguri.

 

Apoi, pantalonii croiți și chino-urile bej și-au redus lungimile până la genunchi și și-au mărit lățimea pentru un look „efortless” care, la rândul său, a fost perfect studiat – în special cu partea de sus mai strânsă, care permite un joc de proporții magistral. În 2021, așa cum se vede în colecțiile lui Alexander McQueen, Auralee, E. Tautz și OAMC, această clauză estetică este recuperată și este transferată și joggerilor, cu talie elastică, și chiar blugilor.

 

Pantaloni scurți bărbați 2021: pantaloni scurți de blugi

 

Nu, nu glumim. Pantalonii scurți din denim – jort , în engleză – s- au săturat să fie considerați rățușca urâtă a garderobei bărbaților. Cu Anthony Vaccarello la conducerea Saint Laurent ca principal purtător de stindard, acest model încearcă să se întoarcă în dressing-ul nostru, astfel încât să nu ne mai referim la el ca „pantaloni de vară pentru bătrâni”.

 

Prin urmare, oferta acestei referințe este mai largă ca niciodată, întrucât o veți găsi într-un număr infinit de prespălări, culori și stiluri, de la cele mai clasice până la cele mai avansate. Pentru un aspect mai sofisticat, alegeți un model supradimensionat și asociați-l cu tricouri polo clasic și sandale din piele. Așa că veți vedea că această revenire nu are nimic apocaliptic.

 

Pantaloni scurți bărbați 2021: minișort-ul

 

Dior Men, Casablanca, Davi Paris, Botter și Ernest W. Baker par să fie de acord cu regula conform căreia „generația TikTok” a stabilit moda anul trecut: pantalonii scurți vor fi extrem de scurți sau nu vor fi deloc. Mai precis, conform acestei axiome, lungimea acestora nu trebuie să depășească 12,7 centimetri.

 

Cu toate acestea, acest model nu este tocmai o noutate. Deși acum sunt Harry Styles și Milo Ventimiglia cei care au ridicat posibilitatea de a pune această regulă în practică în acest nou deceniu, minișortul era deja o haină indispensabilă în dulapurile lui Steve McQueen, Sean Connery, John Travolta și George Michael (în ani 60 și, respectiv, 80). Acum, aceasta este alternativa preferată pentru cei cărora nu le este frică să-și asume riscuri și pentru cei care vor să-și arate rezultatele antrenamentului picioarelor.

 

Pantaloni scurți bărbați 2021: alte tipuri de pantaloni scurți

 

Pantalonii scurți sunt o piesă de bază în garderoba oricărui bărbat, în sezonul primăvară-vară. Din acest motiv casele de modă au introdus și au schimbat tendințele. Nu strică niciodată să aruncăm o privire asupra colecțiilor și tendințelor fiecărui an înainte de a ieși să căutăm o pereche de pantaloni scurți. În acest an puteți paria pe imprimeuri florale. De asemenea, puteți opta pentru pantaloni scurți în stil marin (marinar), unde dungile sunt foarte frecvente, dar și culorile precum albul și albastrul. Și, desigur, denimul care, pe lângă faptul că este mereu în tendințe, este ușor de combinat și practic pentru aproape orice ocazie.

 

Tipul de material

 

De obicei, țesăturile se schimbă în funcție de sezon. Dar ideal este să își îndeplinească funcția principală, care este de a oferi confort. Din acest motiv, materialul textil preferat este bumbacul, poliesterul și inul. Materialul va depinde în funcție de scopul pentru care veți folosi pantalonii. De exemplu, dacă urmează să faci sport, este de preferat să folosești poliester. În timp ce pentru plimbări mai formale, cel mai bun este bumbacul sau inul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns