Ripensia Timişoara caută voluntari

Ripensia Timişoara caută voluntari

În noul sezon fotbalistic, Ripensia va conta și pe voluntari. Divizionara secundă timișoreană a demarat procesul de recrutare a persoanelor dornice să se implice în organizarea meciurilor de pe teren propriu, în evenimentele de imagine, precum și în activitatea biroului de comunicare și marketing.

„Ripensia UVT se pregătește de noul sezon al Ligii 2, un sezon care aduce noi provocări pentru continuatoarea primului club profesionist din România. Pe această cale, anunțăm demararea procesului de recrutare de voluntari pentru activitățile oficiale ale clubului roș-galben. Voluntarii vor fi implicați în organizarea partidelor de pe teren propriu, precum și în evenimentele de imagine ale Ripensiei.

De asemenea, cei interesați pot contribui și la activitatea biroului de comunicare și marketing din cadrul Ripensiei. Scrisorile de intenție și CV-urile pot fi trimise pe adresa de e-mail: [email protected] Telefon de contact: 0721/327 448. Vino alături de noi, să reclădim împreună un club autentic!”, se arată într-un comunicat al grupării Ripensia Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns