Rezultate excelente pentru atleții de la CS Giroc-Chișoda și CSC Moșnița

Rezultate excelente pentru atleții de la CS Giroc-Chișoda și CSC Moșnița

Atleții de la CS Giroc-Chișoda și CSC Moșnița au obținut 16 clasări pe podium în prima etapă, de la București, a Campionatului Național de Atletism pentru Copii 1, 2, 3, 4 și Spiriduși.

De la CSC Giroc-Chișoda au ocupat prima poziție sportivii Dominik Dumitrașcu (800 de metri și 1500 de metri C2), Victor Roman (200 de metri și lungime C3), Sofia Dumitrașcu (200 de metri și lungime Spiriduși).

Colegii lor de club Karina Băloi (greutate C1), Adina Lăpușcă (triatlon, 60 de metri, lungime, 800 de metri C1), Iris Cristescu (800 de metri C2), Natalia Gavrilovic (50 de metri C3), Alexandra Barna (lungime C3), Sara Țîștea (200 de metri C4) și Maia Țîștea (50 de metri Spiriduși) s-au clasat pe locul al doilea.

CSC Moșnița l-a avut pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere pe Octavian Har-Ganță (săritura în înălțime și lungime C2), în timp ce Denis Afloarei a ocupat poziția a treia (greutate C2).

CITEȘTE ȘI: Ovidiu Hațegan, prima reacție după infarctul suferit: „Am această rugăminte”. El a fost deja operat la Timișoara

Antrenorii sportivilor menționați sunt Oana și Sorin Staicu. Aceștia doresc să mulțumească pentru susținere cluburilor CS Giroc- Chișoda și CSC Moșnița, Primăriei și Consiliului Local Giroc, Primăriei și Consiliului Local Moșnița Nouă, precum și tuturor părinților implicați în fenomen. Aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără sprijinul Complexului Flonta Giroc și a SmartFit Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *