Ovidiu Hațegan, prima reacție după infarctul suferit: „Am această rugăminte”. El a fost deja operat la Timișoara

Ovidiu Hațegan, prima reacție după infarctul suferit: „Am această rugăminte”. El a fost deja operat la Timișoara

Ovidiu Hațegan, prima reacție după infarctul suferit: „Am această rugăminte”. El a fost deja operat la Timișoara.

Prin intermediul site-ului FRF, arbitrul arădean a transmis că se simte bine și a solicitat ca intimitatea să-i fie respectată.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce şi-a omorât soţia în bătaie – Victima a decedat din cauza unei hemoragii interne

Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulțumesc staff-ului medical care m-a îngrijit și tuturor celor care mi-au transmis mesaje și gândurile lor bune.

În momentele acestea am nevoie de liniște, așa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea.

Anterior declarațiilor lui Ovidiu Hațegan, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timișoara, doctorul Luca Constantin Tudor, povestise filmul operației suferite de reputatul arbitru.

„A fost adus cu ambulanța de la Arad, într-o stare gravă. Suntem singurul institut din vestul României care tratează infarctul miocardic acut prin mijloace intervenționale. Avem o linie de gardă care asigură permanența la laboratorul de angiocoronarografie, astfel că a fost introdus de urgență în sală, i-am făcut angiografia, am constatat că are o arteră înfundată și i s-a pus un stent.

Starea lui este stabilă. În prezent este foarte bine, continuăm să-i facem investigații suplimentare, iar în acest fel vom ști ce se va întâmpla în continuare cu cariera dânsului. Este conștient, comunică, este foarte bine, îndrăznesc să spun că ar fi apt să se plimbe, să stea de vorbă cu noi.

Un infarct miocardic acut are o mortalitate de până la 10%. Dacă pacientul este dus la spital într-un timp util, cum a fost cazul dânsului, prognosticul lui este mult mai bun. Nu se pune problema de complicații ulterioare majore. În ceea ce-i privește cariera sportivă, nu ne putem pronunța în acest moment. Depinde de cum vor evolua lucrurile și de opțiunea lui”, a declarat acesta.

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *