Revoltător! Șoferii parchează prin Timișoara cum au chef! (FOTO)

Nu este bucată de asfalt sau petec de pământ în Timișoara care să nu fie folosit de unii șoferi indisciplinați.

Pe Bulevardul Revoluției, colț cu strada Cicio Pop (în zona Poștei Mari), șoferii au ajuns să parcheze în mijlocul străzii fără frică de vreo amendă.

Conducătorii auto care circulă pe Bd. Revoluției (dinspre Hotel Continental spre Poșta Mare) nu au vizibilitate din cauza autoturismelor parcate, la fel se întâmplă și cu șoferii care vor să facă dreapta de pe str. Cicio Pop.

Ei trebuie să cedeze trecerea, însă e greu să vadă cui cedează.

Străzile pietonale din centrul orașului nu sunt nici ele ocolite de șoferii care nu respectă regulile. Ieri, o mașină era parcată în zona Pieței Libertății.

În parbriz, conducătorul auto își pusese o hârtie prin care ”atesta” că este în zonă în interesul municipalității. Și totuși, acest lucru nu-i permite să își oprească mașina pe pista de bicicliști, chiar dacă are regim preferențial în zonele pietonale.

Alți doi conducători auto au găsit un spațiu – în preajma Hotelului Continental – numai bun pentru a parca vehiculele fără teamă de vreo amendă și fără să plătească parcare, dar punând în dificultate alți participanți la trafic…

2 Comments
Mihai 14/06/2018
Nu sunt amendați ca au număr de TM...altfel imediat poliția locală punea o amenda in geam....
justme 13/06/2018
stateau doar "2 minute"... :) Asta-i scuza nesimtitilor, si e plin orasul de ei.