REVOLTĂTOR! Omul din imagine și-a violat propriul fiu în vârstă de nouă ani! Și asta nu a fost tot…

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, la data de 03.03.2017, au solicitat Judecătoriei Lipova arestarea preventivă a inculpatului Bistrean Stelian Nicolae sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,viol” şi ,,corupere sexuală a minorilor”.

Judecătoria Lipova a admis propunerea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Bistrean Stelian Nicolae pe o perioadă de 30 zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că:

În luna noiembrie 2016, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale anale, în repetate rânduri, la domiciliul său precum şi într-o încăpere de pe podul plutitor (brod) de pe râul Mureş, care face legătura între localităţile Lalaşinţ şi Căpruţa unde acesta lucra în perioada respectivă, cu fiul său natural B.D.I., în vârstă de 9 ani, profitând de faptul că minorul nu putea să îşi exprime voinţa.

Totodată, inculpatul a determinat minorul să asiste la filme cu material pornografic şi l-a constâns să îl satisfacă pe acesta sexual, cu diferite obiecte.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

Procurorii fac precizarea că „punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, iar propunerea de luare a măsurii arestării preventive vizează aplicarea unei măsuri care să asigure buna desfăşurare a procesului penal”.

Sursa: specialarad.ro

1 Comments
cotet SA 06/03/2017
75 de ani i-as da si NUMAI cu MUNCA ZILNICA ...