Moarte SUSPECTĂ a unui polițist implicat într-un dosar CELEBRU

Moarte suspectă în Gorj! Un poliţist din oraşul Turceni, implicat în dosarul „Mafia cărbunelui“, a decedat în urma unui infarct. Daniel Ungureanu, în vârstă de 49 de ani, activa în cadrul Poliţiei Turceni, la Brigada Rutieră. Miercuri seară, în jurul orei 22.00, bărbatului i s-a făcut rău, iar soția acestuia a sunat la Ambulanță.

Medicii l-au resuscitat pe acesta minute în șir, însă nu au mai putut să-i salveze viața. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, familia polițistului va beneficia de un ajutor de deces, iar colegii agentului, de la Poliția Turceni, vor strânge și ei bani pentru a sprijini financiar familia îndoliată, anunță GDS.ro.

Daniel Ungureanu era judecat, alături de alţi 12 oameni ai legii, în celebrul dosar „Mafia cărbunelui“, în care acuzaţiile sunt de luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual. Dosarul, aflat pe rolul Tribunalului Gorj, îi vizează pe următorii: Gheorghe Milodin, Ştefan Găman, Nicolae Milodin, Constantin Manolache, precum şi Florin Glaje, Marinel Staicu, Daniel Ungureanu, Gheorghiţă Vâlceanu, Sevastian Udrea, Gheorghe Vlăduţu, Dan Ciuciuc şi Paul Marin Gheară.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit că, în perioada 2014 – septembrie 2015, inculpaţii, agenţi de poliţie care patrulau pe ruta Motru – Rovinari – Turceni – Ţânţăreni, judeţul Gorj, au protejat persoane care transportau şi comercializau cărbune sustras de pe benzile de transport aparţinând Complexului Energetic Oltenia, fără a avea documente de provenienţă şi pe care îl valorificau ulterior către beneficiari din judeţul Gorj şi din judeţele limitrofe.

Anchetatorii au stabilit că sustragerile de cărbune se derulau în special pe traseul benzilor transportoare către Termocentrala Rovinari, în zonele în care circuitul de benzi este amenajat de-a lungul gospodăriilor unor cetățeni ai localităţilor Roşia Jiu şi Rogojelu.

Lignitul era descărcat în grădinile proprii, pentru ca ulterior să fie încărcat în mijloacele de transport (autoutilitare sau camioane) aparținând proprietarilor gospodăriilor sau altor persoane fizice ce deţineau astfel de mijloace de transport cu capacitatea cuprinsă între 3,5 și 16 tone.

Sursa: stiripesurse.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Moarte SUSPECTĂ a unui polițist implicat într-un dosar CELEBRU

Lasă un răspuns