REVOLTĂTOR! Eleve agresate sexual de un profesor, la Timişoara

Generala 12

Părinţii mai multor elevi de la o şcoală din Timişoara au reclamat că profesorul de educaţie fizică le-a agresat sexual pe unele fetiţe la ora de sport. Imediat, la unitatea de învăţământ s-a constituit o comisie de cercetare, iar dascălul şi-a dat demisia. În prezent, cazul este în atenţia Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara, într-un dosar de corupere sexuală a minorilor.

Teodor Simeria, directorul Şcolii nr.12, unitatea în care s-au petrecut ndoritele evenimente, ne-a declarat că a primit trei reclamaţii de la părinţi şi imediat a dispus cercetarea cazului.

„Copilele, eleve în clasa a III-a şi a IV-a, mi-au spus că profesorul de sport le-ar fi zis < Pupă-mă!, Soarele meu!> şi <Prinţeso!> şi uneori le-ar fi şi pipăit”, a precizat directorul.

Într-o comună din Timiş se petrec lucruri demne de Vestul Sălbatic – FOTO/VIDEO

În comisia de cercetare, dascălul nu şi-a recunoscut vina, însă când urma să fie sancţionat, el şi-a dat demisia. Profesorul de sport acuzat are 55 de ani, este cunoscut în Timişoara ca revoluţionar şi a fost secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Revoluţionari.

Despre ceea ce s-a întâmplat la şcoala din cartierul Iosefin s-a aflat şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, deoarece părinţii elevelor au făcut o sesizare şi către inspectorul general, Aura Danielescu.

„Noi nu mai avem nici o responsabilitate, din momentul în care profesorul şi-a dat demisia, relaţia contractuală a încetat. Poliţia va fi cea care va cerceta cazul”, a spus Aura Danielescu.

Năravuri vechi?

Se pare că dascălul de sport a mai avut astfel de probleme, cel puţin aşa susţine directorul de la Şcoala gimnazială nr. 12, care a discutat cu Mihai Pârvulescu, cel care conduce Şcoala nr. 16 din Timişoara. „Şi acesta mi s-a plâns de acelaşi tip de comportament deviant”, a adăugat Teodor Simeria.

Conform lui Mihai Pârvulescu, profesorul de sport a lucrat ca suplinitor, în urmă cu trei ani, la Şcoala nr.16. „L-am văzut pe camerele de supraveghere: voia să pupe nişte eleve de clasa a VIII-a! Imediat l-am chemat la mine şi i-am spus să plece rapid din şcoală. A încercat să forţeze nota, să mă ameninţe, dar eu aveam înregistrările”.

Mihai Pârvulescu spune că dascălul respectiv ar mai fi avut asemenea probleme şi la Liceul Teoretic „J. L. Calderon”. Cert este că una dintre fetele agresate refuză să mai participe de atunci la orele de educaţie fizică şi merge la terapie, la psiholog.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

11 thoughts on “REVOLTĂTOR! Eleve agresate sexual de un profesor, la Timişoara

  1. Serios, l-a pus sa isi dea demisia in loc sa anunte politia. Bravo, in felul asta i-a permis sa continue. Mentalitatea asta e foarte daunatoare, daca acel director care avea probe anunta politia nu mai sufereau si altele. In alta tara era arestat si el pentru complicitate.

    1. Si-a dat demisia dupa plangerile mele la politie si la protecţia copilului era in jic viata si copilaria copilului meu nu puteam trece cu vederea acesti individ trebuie sa plateasca pt ce, a facut.. .

  2. Si pe mine m-a agresat individul asta cand eram in liceu la energetic acum 10 ani. din pacat nu am avut destul curaj ca sa depun plangere sau sa le spun parintilor depsre ce se intampla

Lasă un răspuns