Revoltător! Acuzații grave: iaurt cu ‘vaselină’ primit în programul Laptele și cornul

Un părinte a avut parte de o supriză neplacută când a deschis paharul cu iaurt pe care copilul l-a primit de la o școală din Dâmbovița în cadrul programului Laptele și cornul. În iaurt omul a găsit o substanță care seamănă cu vaselina, informează mditv.ro.

Paharul cu iaurt a fost primit de copil la școală în cadrul programului Laptele și cornul. Potrivit inscripției de pe ambalaj este în termen, acesta urmând să expire pe 1 decembrie 2018. Copilul nu mănâncă de obicei iaurt, însă l-a luat acasă. Părintele l-a desfăcut cu gândul să-l dea la animale și atunci a avut un șoc. În pahar pe lângă iaurt era și o substanță care, spune bărbatul, seamănă cu vaselina.

Omul a păstrat paharul cu iaurt și spune că va merge să atenționeze conducere Școlii din Jugureni unde învață copilul său pentru ca nu cumva copiii să mănânce din acel lot. Acesta va depune plângere și la protecția consumatorului.

Omul spune că în urmă cu o săptămânăreprezentanții DSP Dâmbovița au fost în control la școala respectivă și i-au sfătuit pe învățători să ofere paharele cu iaurt copiilor în timpul programului, așa cum prevede regulamentul. Spune că este liniștit că nu i-a dat niciodată copilului să mănânce acel lapte altfel nici nu ar fi descoperit întreaga situație.

stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns