Revolta unui medic de la urgențe, din Timișoara, sătul de jigniri și umilințe: „Am ajuns să locuiesc în spital”

coronavirus 45

Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, se declară trist, pentru că nu se mai ține cont de sfaturile medicilor, care nu mai sunt văzuți eroi din linia întâi în lupta cu Covid-19.

CITEȘTE ȘI: Maria Grapini, atac dur la medicul Cristian Oancea, într-o scrisoare publică trimisă ministrului Tătaru

Mutat în urmă cu 10 ani la Timișoara, pentru a urma cursurile Universității de Medicină și Farmacie, medicul de la urgențe își arată revolta printr-un mesaj postat pe pagina lui de Facebook.

Potrivit lui Amin Zahra, viata personalului medical din România este tot mai extenuantă, în condițiile numărului mare de pacienti diagnosticați cu Covid-19.

În plus, spune Zahra, „nu este normal, ca un medic să fie jignit, umilit și chiar să primească mai nou, recomandări de la „atotștiutorii” fără studii în domeniul medical”.

Redăm mai jos, integral, mesajul transmis de medicul Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara:

„În urma unor propuneri venite de la Direcția de Sănătate Publică, Comitetul pentru Situații de Urgență, a luat niște măsuri.. Bla bla bla

Nu vreau să discut aceste măsuri, pentru că oricum nu are rost!

Evident că sunt mulți care contestă măsurile luate, deoarece nu se încadrează in viziunea lor “în normalitate”.

E bine, vă spun eu ce nu este normal!!!

Nu este normal, ca în șapte zile să acumulezi 120 de ore petrecute în spital și nu sunt singurul medic în această situație.

Nu este normal, ca un medic să fie jignit și umilit și chiar să primească mai nou, recomandări de la “atotștiutorii”, fără studii în domeniul medical.

Din punctul meu de vedere, asta nu se încadrează în normalitate, că am ajuns să locuiesc în spital, pentru că sunt încă mulți care sfidează până la urmă viața.

Dar poate nu propria lor viață, ci pe cea a celor din jur, viața celor mai vulnerabili.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Revolta unui medic de la urgențe, din Timișoara, sătul de jigniri și umilințe: „Am ajuns să locuiesc în spital”

 1. Sunt oameni care sunt considerati destepti dar ei imprastie venin si dezinformare in stanga, dreapta si pe Facebook.
  Da, as fi de acord sa se faca o triere numai ca nu este posibil. Ar trebui sa poti fi tras la raspundere pentru ceea ce imprastii in mediul public, pe retele de socializare, ar trebui sa fii monitorizat pe subiectul asta – ceea ce e greu.

  Toti cei care imprastie dezinformari de atata timp ar trebui sa stie ca probabil au omorat deja cateva persoane.
  Ar fi bine sa se abtina din comentarii.
  Cand ajungi in spital si nu au sa-ti dea medicamente (vezi Remdesevir) e deja tarziu .. Ai fost berbec, dar nu pe barba ta. Ii omori pe cei care sunt mai vulnerabili. Si pe timpurile noastre nu e vorba doar de batrani. Dar doar ce au fost prin spitale mai inteleg .. Pacat cu gurile spurcate, self considered destepti ..

  1. Las-o baltă. Boala asta e dracului de selectivă. Unii mor iar alții nu au nimic. Dacă mergi sa votezi esti imun. Cred ca expresia bolnav asimptomatic este paravanul pentru o minciună globală coordonată de OMS și acoliții lui OMS. Iar expresia distanțare socială este tot o inepție și e plin Iulius Mall de așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *