Un An Nou fericit cu bucurie și sănătate! Am trecut în 2022. Revelion în stradă, la Timișoara

coperta 6

La Timișoara, chiar dacă am fost departe de pustietatea Revelionului de anul trecut, în plină pademie, când în centrul orașului erau, aproape de miezul nopții doar câțiva trecători grăbiți, nici de data aceasta distracția nu a fost la cote maxime în piețele centrale.

Un Revelion de pandemie dar și de austeritate a adunat totuși oamenii în centrul orașului. La concertul susținut de Teo Milea  și Cári Tibor la piane, alături de acordeonistul bulgar Ilko Gradev, violoncelistul clujean Attila Szabo, violonista Georgiana Marcela Radulescu, bateristul Adrian Schiopu, trompetistul Petre Ionuțescu, flautistul Ionuț Cădariu și basistul Ștefan Cașcaval, mulți au fost surprinși de genul total diferit de spectacol.

Spectacolul s-a terminat cu aproape două ore înainte de miezul nopții, dar oamenii au continuat să vină spre centru, fie pentru că stiau că nu mai au la ce să asiste, fie pentru că au vrut să respecte măcar tradiția ca ora zero a noului an să-i găsească afară, cu câte o sticlă de șampanie și alături de cei dragi.

Iar faptul că marele foc de artificii din piața Victoriei, de la miezul nopții nu a avut loc, i-a contrariat pe oameni. Mulți au ales comunele din apropiere unde au fost primării care au organizat fouri de artificii și chiar și spectacole.

Focuri de artificii au fost și la câteva restaurante care au organizat petreceri de Revelion, iar petaredele nu au lipsit.

Cu gânduri bune și speranțe, lumea a trecut într-un an nou, pe care vi-l dorim fericit.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *