Retim pune „capac” pe pubele

SC „Retim Ecologic Service” SA a constat, în ultima vreme, că s-au propagat informaţii conform cărora unii angajaţi ai societăţii ar fi oferit unor clienţi, contra-cost, pubele de colectare a deşeurilor.

Compania de salubritate neagă cele vehiculate, precizând clar că astfel de pubele nu se vând, ele fiind acordate în comodat, cu folosinţă gratuită, atât persoanelor fizice, cât şi asociaţiilor de proprietari, în timp ce societăţile comerciale le închiriază.

„Orice operaţiune de schimbare a pubelelor este efectuată de către funcţionari ai biroului contractare relaţii cu clienţii sau de alţi funcţionari ai serviciului producţie, legitimaţi în consecinţă, nu de către operatorii sau şoferii de pe autospecialele de colectare.

În cazul în care vă confruntaţi cu o astfel de situaţie, vă rugăm să nu daţi curs ofertei, să solicitaţi legitimarea angajatului şi să anunţaţi imediat conducerea societăţii.

Am constatat că există şi cazuri în oraş în care foşti angajaţi ai societăţii noastre utilizează în mod abuziv însemnele Retim Ecologic Service, inducând în eroare clienţii şi profitând de lipsa de informare a acestora. Societatea noastră înlocuieşte în mod gratuit sau ia măsuri de remediere a pubelelor, în cazul în care oricare client anunţă deteriorarea recipientelor.

Ca atare, recomandăm să refuzaţi orice ofertă de vânzare-cumpărare de pubele, indiferent de la cine vă vine aceasta.

Orice neconformitate trebuie semnalată la biroul contractare relaţii cu clienţii, telefon 0256-224809, www.retim.ro/utile/sesizarari sau la dispecerat, telefon 0256-499537, 0256-499490”, se precizează într-un comunicat de presă remis redacţiei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Retim pune „capac” pe pubele

  1. ” pubele nu se vând, ele fiind acordate în comodat, cu folosinţă gratuită, atât persoanelor fizice, cât şi asociaţiilor de proprietari”… INCORECT !!!!.

    Vineri am solicitat ca persoana fizica (zona de case) o pubela galbena la call-centerul lor… Nu se ofera decat asoc. de locatari/proprietari !!! La pf, doar saci galbeni !

    Cat despre tomberonul de deseuri menajere… tot acolo bate !

Lasă un răspuns