Reţea de trafic de droguri destructurată la Timişoara

Şase bărbaţi au fost arestați preventiv într-un dosar de camătă și lipsire de libertate

Procurorii DIICOT, împreună cu poliţişti de la Crima Organizată din Timişoara au destructurat o reţea de trafic de droguri, în urma acţiunii patru persoane, printre care liderii grupării, fiind reţinute pentru 24 de ore.

Potrivit anchetatorilor, mai multe persoane care plănuiau să îşi organizeze la Timişoara o bază şi care s-au adunat la prima lor reuniunea au fost ridicate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de poliţişti, jandarmi şi procurori ai DIICOT.

În urmă cu mai multă vreme, doi români stabiliţi în Austria au început să aprovizioneze cu droguri piaţa din Timişoara. Totul se întâmpla discret şi numai la comandă. Marfa era transportată pe un traseu mai lung, şi nu direct la destinaţie. Din Austria era trimisă în Grecia, iar de acolo la Bucureşti şi mai apoi la Timişoara, potrivit news.ro.

Traficanţii cereau pentru un kilogram de canabis 2.500 de euro.

Deoarece cererea din Timişoara era tot mai mare, cei doi români au decis să îşi organizeze aici o reţea, mai ales că recent un client solicitase o cantitate mai mare, mai exact zece kilograme de canabis de cea mai bună calitate.

Cei doi români stabiliţi în Austria, lideri ai flierei, au convocat o primă reuniune la Timişoara, cu alţi doi cunoscuţi, într-o casă din oraş. Odată cu ei a ajuns şi o parte din marfa de zece kilograme solicitată de client şi care era atent supravegheată. Aceştia au fost surprinşi, chiar în timpul întâlnirii, de poliţiştii de la Crima Organizată, jandarmii şi procurorii DIICOT, scrie romaniatv.net.

Cei patru au fost duşi la audieri la sediul DIICOT din Timişoara. Au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi cercetaţi pentru trafic internaţional de droguri, respectiv trafic de droguri de risc. Vor fi prezentaţi judecătorilor Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Reţea de trafic de droguri destructurată la Timişoara

  1. Articol scris pe genunci: Rețeaua era de „traficanti” adica era o retea implementata de niste traficanți si anume acei care realizau „traficul de droguri” ca doar nu reteaua functiona singura, fără operatori de trafic ci operatorii se ocupau de ea. Traficul e procesul de trecere a drogurilor prin rețea. In fine, nu e clar daca vorbim de doi operatori si un client (sub acoperire) sau mai multe. Poate nici nu e atât important comparativ cu legile justiției cea siluita de regele știucilor cu voia bruxelului si parlamentului infectat de penal si de fapt asistam la perdele de fum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *