Reţea de canalizare şi noi străzi asfaltate într-o comună timişeană

biled 6

Începutul de an nu i-a luat pe nepregătite pe edilii unei comune timişene, primarul gândindu-se deja la bugetul de investiţii pentru 2018.

„Anul acesta vor începe lucrările pentru introducerea reţelei de canalizare, proiectul fiind finanţat prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală. Urmează să mai aibă loc doar licitaţia pentru desemnarea constructorului”, a decarat edilul-şef al comunei Biled, Cristian David.

Cristian DavidPatru străzi din localitate vor fi asfaltate, lungimea totală fiind de peste doi kilometri. Trotuarele vor fi amenajate în continuare, până la finalizare. Se va lucra la drumul de legătură dintre Iecea Mare şi Biled, urmând ca acesta să fie de asemenea asfaltat.

Cimitirul din comună va avea o capelă nouă, modernă, iar iluminatul public stradal va beneficia de îmbunătăţiri. Pentru reducerea consumului de energie electrică, becurile vor fi înlocuite cu led-uri. Nu în ultimul rând, parcul din centrul localităţii va fi amenajat, lucru care îi va oferi comunei o cu totul altă carte de vizită.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *