Dispeceratul, mai tare decât blondele de la RATT

Societatea de transport public în comun din Timișoara nu s-a ridicat niciodată la așteptările localnicilor. Numeroasele întârzieri ale tramvaielor, autobuzelor și troleibuzelor, traseele gândite cu superficialitate și condițiile deficitare de transport în anumite cazuri au fost îndelung criticate de călători, măsurile de remediere a acestor probleme întârziind însă să apară.

Blamată peste măsură, lipsită de strategii eficiente, cineva s-a gândit că poate s-ar mai spăla din imaginea șifonată a regiei dacă în fața publicului ar ieși, ca să dea informații despre activitatea societății, o reprezentantă a sexului frumos, căci până în urmă cu doi ani, responsabilii cu ”public relations” au fost tot bărbați.

Și uite așa, pe postul de purtător de cuvânt au ajuns două doamne, una mai blondă decât cealaltă. Nu odată, ci pe rând.

Prima – Alina Pintilie – a venit de pe un post similar pe care l-a ocupat, fără prea mare succes la public, la Primăria Municipiului Timișoara, după ce, anterior, lucrase la Direcția de comunicare. De aici, a ajuns la RATT, unde a stat cam un an. Rezultatul? Regia a funcționat în continuare la fel de rău ca și comunicarea cu publicul.

Alina Pintilie a plecat, locul ei fiind luat, de câteva luni, de mai tânăra Dana Pleșa. Până în acest moment, aceasta a preferat să rămână la fel de anonimă ca și predecesoarea ei.

Știți cine a salvat obrazul societății în tot acest răstimp? Dispecerii! Oamenii aceia care se străduiesc să răspundă aproape non-stop la telefonul 0356/803716 încercând să îi ajute pe călători cu informațiile de care au nevoie: la ce oră ajunge un autobuz într-o anume stație, ce traseu are, ce mijloc de transport în comun circulă printr-o anume zonă etc.

Și uite-așa, fără să vrea, RATT a ajuns să aibă în Dispecerat cel mai bun PR la care ar fi putut visa vreodată: sunt acei angajați care știu să-și facă treaba fără să se vopsească blond pentru a da bine la public.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Dispeceratul, mai tare decât blondele de la RATT

  1. Sunt și oameni capabili in regie ,doar că nu sunt lăsați să-și facă treaba de șefi incompetenți ,numiți politic .

  2. RATT-ul mai are încă angajați care se străduiesc din răsputeri să-și facă treaba ,din păcate nu sunt apreciati și remunerați cum ar merita , la mai mare trecere este slugărnicia, pupincurismul și chiar „atenții ”personale .

Lasă un răspuns