Restricţii de circulaţie pe Bulevardul Liviu Rebreanu

Începând de astăzi vor fi impuse restricţii de circulaţie pe una dintre cele mai aglomerate artere din Timişoara! Este vorba despre Bulevardul Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins între Calea Șagului și Calea Martirilor. Astfel, pe sensul de deplasare Calea Șagului – Calea Martirilor se interzice virajul la stânga de pe Bd. Liviu Rebreanu înspre străzile Hebe şi Cosminului.

Pe acest sens de deplasare, relațiile de stânga se vor putea efectua la intersecția Bd. Liviu Rebreanu cu str. Brâncovreanu, respectiv cu str. Drubeta.

Pe sensul de deplasare Calea Martirilor – Calea Șagului se interzice, tot începând de astăzi, virajul la stânga la intersecția Bd. Liviu Rebreanu cu Str. Salcâmilor, alternativa pentru conducătorii auto fiind virajul la dreapta pe Str. Cosminului, str. Eneas şi Str. Salcâmilor.

E interzis, totodată, virajul la stânga la intersecția Bd. Liviu Rebreanu cu str. Ulpia Traiana. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Drubeta, str. Eneas, str, Ulpia Traiana. Se interzice virajul la stânga şi la intersecția Bd. Liviu Rebreanu cu str. Gh. Ranetti.

Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Hebe, str. Eneas, str. Gh. Ranetti. Creșterea siguranței circulației rutiere și fluidizarea acesteia sunt scopurile pentru care municipalitatea a introdus aceste modificări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns