Imagini cu puternic impact emoţional! Câine ucis cu sălbătăcie în judeţul Timiş. Video

Un caine de rasa a fost omorat cu salbaticie de doi tineri care, se pare, l-au confundat cu un lup. Animalul a fost lovit cu un bolovan in cap si, in timp ce agoniza, a fost inecat in raul Timis. Inca in viata, cainele a fost scos la mal si lovit cu parul, pana la ultima suflare. Imaginile au fost postate pe o retea de socializare chiar de catre cei doi indivizi care au ucis animalul din rasa ciobanesc belgian malinois.

Filmuletul a fost vazut si de proprietarul animalului, care a intrat in stare de soc. Cateaua, pe nume Sasha, a iesit din curtea unui imobil din Jdioara pentru ca o poarta nu a fost bine inchisa, iar dupa cateva ture in jurul casei, a disparut, cel mai probabil ratacindu-se prin imprejurimi.

Proprietarul cainelui a declarat pentru Lugoj Info.ro ca a cautat animalul zile si nopti insa toate eforturile au fost in zadar. Cautarile s-au incheiat cand omul a vazut imaginile si asa a aflat de ce sfarsit in chinuri a avut parte cateaua.

Misiunea de a da de cei doi a fost una usoara in conditiile in care indivizii au postat pe retelele de socializare imaginile cu care chiar s-au laudat. Proprietarul cainelui este hotarat sa faca o plangere penala impotriva celor doi tineri care au dat dovada de o cruzime iesita din comun. Imaginile au socat intreaga comunitate din localitatea Jdioara mai ales ca cei doi tineri provin din familii bune iar parintii sunt foarte credinciosi, scrie lugojinfo.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns